A légitársaság egyik gépe késve száll fel. A légikisasszony közli az
utasokkal:
- Elnézésüket kérjük a késésért, a pilótának nem tetszett a motor hangja. A
problémát most már megoldottuk, az új pilóta mindenkinek kellemes utazást
kíván.
A feleség korholja a férjét:
- Tegnap még volt nálad 10 ezer forint, most meg nincs egy filléred se! Hová
tetted a pénzt?
- Odaadtam egy öregembernek.
- Micsoda nagylelkűség, hogy csak úgy adakozol. És ismerted azt az
öregembert?
- Igen, ő a csapos.
Két kisfiú játszik a patakparton. Egyszer csak az egyik eltűnik egy
bokorban, és sokáig nem kerül elő. A másik gyerek utánamegy, hát látja, hogy
barátja a bokorból lesi a vizet, ahol egy fiatal nő fürdik meztelenül. A
második kisfiú hirtelen hátat fordít és elszalad.
- Hová szaladsz? - kérdezi a haver.
- Anyukám azt mondta, aki titokban megles egy meztelen nőt, kővé fog válni.
Már kezdem is érezni....
Az irodában az egyik kolléganő dühösen ront be a másikhoz:
- Te mondtad azt Katinak, hogy én egy ribanc vagyok?
Mire a másik:
- Nem, fogalmam sincs, honnan jött rá.
Szőke nő mondja a barátnőjének:
- Megcsalt a pasim, és ezzel betelt a pohár! Elhagyom őt!
- De mielőtt otthagyod, bosszúból nullázd le a bankszámláját! - biztatja a
barátnő.
Egy hét múlva találkoznak.
- Na, hogy ment? - kérdi a barátnő.
- Jaj, ne is kérdezd. Egy fillérem se maradt, mire kifizettem a
bankszámlahitelét, és nullára hoztam az egyenlegét...
Két nő beszélget a mennyben:
- Hi Barbara!
- Hi Szilvia! Te hogy haltál meg?
- Fagyhalálom volt.
- Milyen szörnyű!
- Nem is volt olyan rossz. Amikor kezdett elmúlni a hidegrázás, melegséget éreztem és álmosságot, végül békésen elaludtam és meghaltam. Veled mi a helyzet?
- Én szívrohamban haltam meg. Azt hittem, a férjem megcsal, és korábban mentem haza, hogy rajtakapjam, de ehelyett azt láttam, hogy ott ül és tévézik.
- ...és hogy történt?
- Olyan biztos voltam benne, hogy ott van egy másik nő, hogy elkezdtem keresni Az egész házban. Felszaladtam a tetőtérbe, a padlásra, kerestem a garázsban, lerohantam a pincébe, kutattam minden szekrényben, és közben annyira kimerültem, hogy végül egy szívroham következtében meghaltam.
- Kár, hogy nem néztél bele a hűtőládába, mert akkor még mindketten élhetnénk!
teszik ezt úgy,hogy hosszú évekre,évtizedre adómentességet élveznek cserébe a több ezer ember foglalkoztatásáért.ezt nem lett volna szabad megengedni!
nemcsak a közmű és a pénz,de MINDEN kikerült innen.malév,meg ilyenek.a vasút egy okádék,a buszokat mi gyártottuk máshová is,most nézd meg...
a mezőgazdaságunk Európa éléskamrája volt.most meg FERTŐZÖTT DISZNÓHÚSRÓL BESZÉLNEK?AMIT ANGLIÁBÓL HOZTAK BE!
agyrém...
Nincs a világon elég fórum? Még itt is ezt a retkes politikát kell olvasni? Az ember ide azért kattint, hogy jól érezze magát, ha politikáról akarok hallani, van egyéb hely is...
Sajnos a helyzet már túlmutat a belpolitikán. Az igazi bibi akkor kezdődött amikor beléptünk az unióba. Mert az unió diktál. Az uniós törvényeket integrálni kell a magyar jogba. A mindenkori kormányon csak az múlik, mennyire fekszik le nekik, mennyire tud ellen állni. Most az Orbán próbálkozik, le is minősítették az országot többször is, de az nem is elég, a szomszédos országokat meg felminősítették. (Ausztria, Szlovénia). Barroso meg írogatja a leveleket mit hogy csináljunk, és a Hillary is. Féltik a magyar demokráciát. Milyen kedvesek hogy így aggódnak értünk, mindjárt sírva fakadok. Kimehetünk köveket dobálni, szétverhetjük egymás fejét, felakaszthatunk mindenkit, de az ellenség nem köztünk van. Nincsenek határok, nincsenek vámok (védővámok) amik a magyar terméket, ipart, vállalkozót, céget védenék. Bejöhettek a bankok, azt csinálhattak amit akartak. (Lakáshitel) Axa bank, Wolksbank, Unicreditbank, Erstebank... Szép magyar nevek. De a multi áruházakkal, cégekkel is ez van. Béreket ők határozzák meg. Amit meg lehet csinálni megcsinálják. Amit a multi itt megkeres azt hol költi el? Itt? Kiviheti bárhová nincsenek határok...Külföldi tulajdonban vannak a közművek. A villany a gáz a víz árát ők határozzák meg....Nagyon nagyon sok mindent kivittek elvittek innen, amit a mi politikusaink elloptak az szinte semmi ahhoz képest....Sajnos ez van.
jól beszélsz! ez a lényeg,csak még kihagytad azt a "kedves" közel-keleti országot,akiknek kezében van a szarkeverő lapát nyele.... és nem csak nálunk keverik
Nem Orbánt kell szidni, hanem az MSZP-t....ők tették tönkre, ők adtál el az országot 8 év alatt..... Ha ők maradtak volna, már lehet ott lennénk ahol Görögország pl.
De ugye már nem volt mit ellopni, eladni, felélni..... így hát odaengedték a másikakat -sárgák- hadd csináljanak valamit.... de ugye a talpon maradáshoz keményíteni kellett.... és ugye a nép meg emiatt a sárgákat szidja.... és röhögnek az mszp-sek, hogy mást szidnak helyettük
A népnek mindenképp szopás.... tökmindegy, hogy melyik bréé lóg az emberek elé.
utasokkal:
- Elnézésüket kérjük a késésért, a pilótának nem tetszett a motor hangja. A
problémát most már megoldottuk, az új pilóta mindenkinek kellemes utazást
kíván.
- Tegnap még volt nálad 10 ezer forint, most meg nincs egy filléred se! Hová
tetted a pénzt?
- Odaadtam egy öregembernek.
- Micsoda nagylelkűség, hogy csak úgy adakozol. És ismerted azt az
öregembert?
- Igen, ő a csapos.
bokorban, és sokáig nem kerül elő. A másik gyerek utánamegy, hát látja, hogy
barátja a bokorból lesi a vizet, ahol egy fiatal nő fürdik meztelenül. A
második kisfiú hirtelen hátat fordít és elszalad.
- Hová szaladsz? - kérdezi a haver.
- Anyukám azt mondta, aki titokban megles egy meztelen nőt, kővé fog válni.
Már kezdem is érezni....
- Te mondtad azt Katinak, hogy én egy ribanc vagyok?
Mire a másik:
- Nem, fogalmam sincs, honnan jött rá.
- Megcsalt a pasim, és ezzel betelt a pohár! Elhagyom őt!
- De mielőtt otthagyod, bosszúból nullázd le a bankszámláját! - biztatja a
barátnő.
Egy hét múlva találkoznak.
- Na, hogy ment? - kérdi a barátnő.
- Jaj, ne is kérdezd. Egy fillérem se maradt, mire kifizettem a
bankszámlahitelét, és nullára hoztam az egyenlegét...
mire a pacek kis tétovázás után:...csöcsök
- Hi Barbara!
- Hi Szilvia! Te hogy haltál meg?
- Fagyhalálom volt.
- Milyen szörnyű!
- Nem is volt olyan rossz. Amikor kezdett elmúlni a hidegrázás, melegséget éreztem és álmosságot, végül békésen elaludtam és meghaltam. Veled mi a helyzet?
- Én szívrohamban haltam meg. Azt hittem, a férjem megcsal, és korábban mentem haza, hogy rajtakapjam, de ehelyett azt láttam, hogy ott ül és tévézik.
- ...és hogy történt?
- Olyan biztos voltam benne, hogy ott van egy másik nő, hogy elkezdtem keresni Az egész házban. Felszaladtam a tetőtérbe, a padlásra, kerestem a garázsban, lerohantam a pincébe, kutattam minden szekrényben, és közben annyira kimerültem, hogy végül egy szívroham következtében meghaltam.
- Kár, hogy nem néztél bele a hűtőládába, mert akkor még mindketten élhetnénk!
nemcsak a közmű és a pénz,de MINDEN kikerült innen.malév,meg ilyenek.a vasút egy okádék,a buszokat mi gyártottuk máshová is,most nézd meg...
a mezőgazdaságunk Európa éléskamrája volt.most meg FERTŐZÖTT DISZNÓHÚSRÓL BESZÉLNEK?AMIT ANGLIÁBÓL HOZTAK BE!
agyrém...
Mindegy piros vagy sárga vagy akármilyen a "logó"-ja!
Addig még nem lesz erőszak,semmi nem fog változni!
Államcsőd meg már jöhetne,mert úgy is az lesz és akkor hamarabb el lehetne zavarni a csába ezeket a majmokat is!
A parlamentből meg azt is kitiltanám akinek belépője volt valaha!i Örökre,mindegy,hogy politikus vagy újságíró vagy bárki!
Nem Orbánt kell szidni, hanem az MSZP-t....ők tették tönkre, ők adtál el az országot 8 év alatt..... Ha ők maradtak volna, már lehet ott lennénk ahol Görögország pl.
De ugye már nem volt mit ellopni, eladni, felélni..... így hát odaengedték a másikakat -sárgák- hadd csináljanak valamit.... de ugye a talpon maradáshoz keményíteni kellett.... és ugye a nép meg emiatt a sárgákat szidja.... és röhögnek az mszp-sek, hogy mást szidnak helyettük
A népnek mindenképp szopás.... tökmindegy, hogy melyik bréé lóg az emberek elé.
monnyuk az nem vót vicces,mikor a túlbuzgó szás úr a PKM-et kézből elsütötte...pörgött,mint a kurva anyja