jól beszélsz László testvér engem is az idegesített,hogy ment az értetlenség.Tarka kolléga amúgy jókat mondott. mert hogy én már elég öreg vagyok és már akkor átömlő csatornákat csiszoltam,mikor itt néhányan még legót kértek karácsonyra....vagy meg se születtek
mit bánom én mit írkáltok, nem az offolással van a baj csak hogy (főleg a csávó , nem te ) nem birtátok befejezni, meg legfőképpen az zavar hogy minden poén átcsap internetpolitizálásba pedig itt a világi kreténségeknek meg a poénoknak a helye nem ?
Megy a nyuszika az erdőben,találkozik a rókával.Köszön neki,hogy szevasz vörös.Mire a róka.Te engem ne vörösözz le!Erre a nyuszi.Miért jobb lenne ha lerókáználak?
Férj kérdezi a feleséget:
- Mit csinálnál, ha nyernék a lottón?
- Hülyéskedsz? Elválnék, itt hagynálak, és vinném a pénz felét.
- Oké kettesem volt, itt van 600 Ft, most meg húzz a gecibe!
tudom mit láttam: lemezből volt vágva (elég gagyi módon)...valaki úgy gondolta jobb lesz. nem lett az.
Szerintem ott is a vezérlés áthangolása lett volna a cél....és tuti át is hangolódott.
Olyant láthattál hogy a gyári tömítést lecserélik egy olyanra ami nagyobb hőfokot bír de hogy vastagabb legyen olyan nemhiszem mivel akkor az egész henger magasabb lesz így nem fog működni.
a te igénytelen f@szságaid bezzeg igen.
jó, 1-2 tényleg vicces....
Kerepesnetegyele...
jelents fel.
- Mit csinálnál, ha nyernék a lottón?
- Hülyéskedsz? Elválnék, itt hagynálak, és vinném a pénz felét.
- Oké kettesem volt, itt van 600 Ft, most meg húzz a gecibe!
Szerintem ott is a vezérlés áthangolása lett volna a cél....és tuti át is hangolódott.