Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bármikor megkuksizhatod.Csak szólj,s leugrok almádiba a MOL kúthoz.....
üdv. mindenkinek!

robix alatt.
kivagyok hegyezve még 170körül is..söt..akkor jobban..
Az a fura, hogy megismertél... Abban a hiszemben voltam, hogy teljes inkognitóban vagyok az új kulcsínynek hála, de hát akkor nem
ott-ott..láttalak..
Illetve ha délelőtt volt, akkor mentem be 10:25-kor voltam kb ott. Akkkor nagyobb volt a forgalom, ott pl jött szembe három autó egymás után, akiknek nem égett a fényszórója. Egész úton villogtatok mostanában
Igen, 5 óra után mentem arra, de akkor a meggyes előtt "találkozhattunk, mert a szabadságpusztai részen emlékeim szerint senki nem jött szembe. A veszprém felé haladó teherautó után jöttél? Többbre nem emlékszem
Nem, én dolgozom! Bár reggel a lovak közé csaptam.
Láthattalak ma a Videoton előtti egyenesben, Csopak irányába?
totál csönd..mindenki motorozik?
kamellós..
valamiről lemaradtam?, most ébredtem fel

Akkor sziasztok tisztességes motorosok.
Nekem is sajátos a humorom. Mondjuk más sz@rnak mondaná.
szar humor is humor
nem tudom
Nyugi Toci bácsi..Csak vicceskedni próbált a srác..
Sajátos a humora..
És én addig hol leszek?
Ja! Gondolom agg mellett, ha már az Ő lába is szóba jött...
Szerinted nincs rá lehetőség...
oké..
200 fölött meg csak fékpadon közlekedtem,,,,és azért ,hogy jól kiégjen az öcsimura kipufogóm,,,nem szabad 200zal menni és nincs is rá lehetőség
Csak a Levivel keróztam fel pestre és ez sem teljesen igaz,mert visszafelé is,,,,,nem tudom,hogy ki mondja ezeket
Akkor aggódok amikor csak akarok és azért akiért akarok,,,ebbe nem tudsz beleszólni és ne is akarjál,mert ugy pofán vágom a tocit,hogy lefossa az aggregál lábát
milyen idióta dolgot csináltam én?
Szia!
Többiek nevében nem tudok visszaköszönni,de itt senki sem huligán,hanem tisztességes motorosok