Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háhá...
Az a Vicces dolog ez a tesi.
A következő az uccsó félévem (remélem) de még csak két tesim van.
Majd okosba kell valamit alkotnom, kérvény vagy valami.
Körös hegy. .két órán keresztűl mentem le-fel..

jól látod..nincs majré csík..
és a lábtartó is fogyogat..
Rájöttem aggregal miért ment Amsterdamba!
Igen... Testnevelés 4.... Harmadszorra vettem fel, de ki tartja azt számon? Ha mikroökonómia 2 lenne, akkor azt tudod, mert ismerős a tanár már Aztán a vizsgaidőszakomból az első másfél hét elment a levesbe, ráadásul a vizsgák java hétfőre van besuvasztva, abból három 10kor kezdődik... most mindegyiknek elsőre kellene sikerülnie, de szerencsére sikerült egyezkednem a tanárokkal, igy kettő vizsgám már megvan, csak később lesz beiratva
Ja, neptunra vissza: készpénzzel nem tudsz ugye befizetni, csak átutalás, de 7-10 nap, mire rákerül a neptun számládra a cash. Tandij három nap alatt beért, ez a nyamvadt kis összeg meg a 10 napot kihúzta végig, a befizetés utáni napon engednek csak újra vizsgára jelentkezni
Bazzeg, az nekem nem ok, vizsgázom délelőtt, délután meg meló
besuhanok akkor, elötte leszek!
702564013
lehetséges ,csak áthajtottam rajt,autóután mentem:)
Fiat szalonba leszek 20 perc múlva
láthattalak ma a MOL kútnál?
és veszprémbe merre?
este 7után leszek,,éjfélig jöhetsz
Természetesen nem. De nem is kértem volna.
buszforduló alatti utcában,de csak körbe tudsz bejönni,,Berda J 10,,,,,vagy beviszem magammal most veszprémbe
nem holnap 4,,,,,, ,hanem,,,, holnap,mert 4re visszük babillót gyogytornára,,,tehát holnap bármikor
füreden merre laksz? elmegyek érte majd később!ha már othon vagy!
nekem is mindegy,,,de lejöhetsz érte ma is,vagy bevigyem magammal a tarkához,mert oda indulok most!
hát,ahogy a Garbo motorozik az valóban katasztrófa
számlát gondolom nem kaptál...
De hozzá kell tennem, hogy pécsre mentem érte. Viszont az árban benne volt a csere is és 1200 Ft ért a szűrő. Egy jót túráztunk, meg amúgy is ott tanulok.
Az a 200 km, hamar itt van.

Kíváncsi leszek.
van még 200 km a cseréig. az hamar itt lesz,majd beszámolok.
Igen. Ami megmarad az meg megy a kerti gépekbe.

Eleinte megtartottam, mert sokan azzal riogattak, hogy enni fogja az olajat, de nem fogyott, legalábbis mérhetetlen volt. De azért megtartom következő cseréig, csak utána megy másba a maradék.

Kíváncsi leszek mit szólsz hozzá. Amikor pár cimborám meghallotta a motorom hangját, a következő csere nekik is ez lett és nagyon megvoltak elégedve, még most is.
A holnap 4 a katasztrófa-turizmusra vonatkozik?
az nagyon baráti. neked is 4 lityi körül kell?