Nekem az van elől hátul szerintem szar de gondolom láttad hogy mennyire nem merek vele dönteni mondjuk ebben szerepet játszik az is hogy nem tudok dönteni .De tényleg ratyi Atti -ék már szemcsésre melegítik nekem rá 2-3 km-re kezd tapadni .
De viszont elmentem vele 7 ezer km-t és most tartok a kopásjelzőnél ebből kb. 1000 km 2 személy!
Vegyes inkább kíméletes használat mellett!
Mikor a Somogyi meglátta hogy ez van fenn az első kérdése az volt mért nem szedem le a ..csába.
Szerintem ez mindent elmond!
Én hátul az sv-men igen.Használtan kaptam egy nem túl agyondöntött,kicsit kockásra kopott,a kopáshatártól nem túl messze lévőt.Kétszer voltam vele a pringen,az én nem túl acélos tudásommal is lement lábtartóig.
Sima, gyógyszertári alkohol van, de óva intenélek tőle, ugyanis emberi fogyasztásra alkalmatlan, ugyanis az összes részeges oda menne tütükézni, hisz az egyik legolcsóbb alkohol. Motorral mivan, előszedted már?
Éppen mérgelődök! Voltam a gyógyszertárban a tablettámért, és se Unikumot, se tokaji aszút, és Jagermeistert sem lehet TB-támogatásra venni! Pedig ez mind orvosság! Ott lenne a helyük.
elektro-motor[3022] ma 14:05
Szia &rash! Mikor kell berúgni a diplomaosztón?
Még nem mostanában, jövöre esélyes az esedékesség Egyenlőre a motorom szeretném össszerakni, illetve a kórból kigyógyulni, ami gyötri a torkom. Kezelem, kezelem, erőspaprikás pálinkával
De viszont elmentem vele 7 ezer km-t és most tartok a kopásjelzőnél ebből kb. 1000 km 2 személy!
Vegyes inkább kíméletes használat mellett!
Mikor a Somogyi meglátta hogy ez van fenn az első kérdése az volt mért nem szedem le a ..csába.
Szerintem ez mindent elmond!
Bár nem motoros idő van, de szépen kezdődik az év.
tegnap is basztál ott lenni a lokájodban
Szia &rash! Mikor kell berúgni a diplomaosztón?
Még nem mostanában, jövöre esélyes az esedékesség Egyenlőre a motorom szeretném össszerakni, illetve a kórból kigyógyulni, ami gyötri a torkom. Kezelem, kezelem, erőspaprikás pálinkával
55ért adtam el anno ezeket, a kutyának nem kellett....
givi monokey,tartóval. (a robogó nem volt hozzá)