Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam ma Gabrót. Villogtattam rá, de nem hiszem, hogy megismert. Neki van olyan fűnyíró hangú motorja ugye?
Szép napot!
Ezt most miért kellett?! Az időjárás jelentők megmondják, hogy vagy esik vagy nem. De az biztos!
addig, amig valakire rá nem szórod úgy a köveket mint rám, aztán lendületből belerak az árokba...ott meg még a motorodat is rád gyujtja!

Nekem meg megvolt az idei első elázás! Azt hiszem a politikusokon kívül csak az időjárás jelentők hazudhatnak büntetlenül!
nekem volt mind a kettő féle,,,az slick jobb volt...pedig az Alextől egy párat kaptam,de inkább levettem 800km után,mert jobban bejött a slick,,,,de az M3 is nagyon jó gumi
4 kor felugrik előre is a slick..
Akkor 2.5X
visszatérve a 4szer annyihoz, 12500 volt a pár slick?
nem hinném....
két-három kamikaze eldobja idén a vasat és meglásd, basztatni fognak mindenért....úgy,mint az előző években...
Sokszor állítottak már meg(nem slickkel az igaz) a profil mélységen kívül + eü csomag,+ papírokon kívül semmi nem érdekli a sünöket..hA meg bűntetni akar talál úgy is valamit..hang, stb..
ez engem (úgymond) nem érdekel,50-ért vettem a PÁR M3-at.....
utcára utcait, a gyomrom meg elég ha a hang miatt görcsöl, nem kell még a not use for highway felirat miatt is.... (mert, hát kezdenek okosodni a rendőrök...)
6 ezret sem fogsz elmenni vele..közel 4X annyiért mind a slickkel..
nekem m3 van, már a 2. garnitúra.Szerintem nagyon jó gumi, nem hiszem, hogy utcai motorozás mellett akkor különbségeket hozna a slickhez képest.
van olyan motorépítési style ahol nem használnak első féket...
Jó éjt!
jóccakát!
Elfáradtam,skacok...
Penci..
A mai naptól 3hétíg megállás nélkül egyedül vagyok egy fél napot a krimóba..
A tanulóm érettségire készül és nem tud jönni melózni..
Jó ejjt minden kedves benzíngőzös ismerősömnek..
Ha meg láttad és még rá is készűltél még gyengébb a dolog, mert csak távolodni láttalak..
Állatok!
gondoltam, mert én meg véletlenül rükvercet dobtam!
Az max space-geri lehet!
Tévedés! Felfelé váltott!
nehogy bevigyünk egy májgerit!
habisztiguszti.... már láttam előre, mi lesz, igen látványosan elkezdted visszapakolni!
Mefint ez az átkozott száj-karate! Tisztára mint az oviban!