Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy motorkereskedés ami ebből él..
Mintha ezek a japán speed-esek árultak volna egy XX-et is. Csak érdekességképpen írtam. Lehet az is ilyen összetákolt gép lett volna? Egyébként romokból újjáélesztett gépeket árultak kifogástalanként?
Akkor remélem még időben sikerül minél több pénzt kisajtolni belőlük...
Sajnos szégyen, hogy képes ember a haszon reményébe emberi életet is kockára tenni... de hogy motoros motorossal ilyet tegyen...
akit mondtam, vele msnen beszélj, szerintem az a cim nem szolgál emailezésre. A másik forrás meg megvan még
Még a sráccal próbálok beszélni, de arra hajlok amit Te mondtál, pláne, hogy nem nagyon akar a srác vissza írni...
De még adtam neki egy csöpp időt, ha nem gond...
Ja, köszönöm, de ez már lefutott sztori..azóta a motor le lett bontva a csupasz vázig és színte csavarról csavarra lett összerakva és cserélve amit Ők "elfelejtettek".....innentől az ügyvéd csemegézik a dolgon..nyert ügy, csak idő kérdése mikor lesz pénz belőle..én azt gondolom a polgári per kezdete előtt, felajánlják a peren kívülit, vagy becsődöltetik a céget..ez a két variáció a lehetséges..de párhuzamosan két rendőrségi ügy is folyik ellenük ugyan ilyen ügyben..a fálelmetes a dologban, hogy nem egy biciklit árultak pici bibivel, hanam 150Les sportgépeket életveszélyes állapotban..RÁBASZTAK..már ők is tudjaák, csak az időt húzzák..
Szia,
igen tudom, mert hétvégén nem vagyok itthon, hétköznap meló, és Luca is szétszedve a garázsban
De mindenképpen szeretnék eljutni, hozzátok
Nézzétek mit találtam : MotoGP nyaklánc
jé,,,szia!
nem jöttél a ruháért
Részvétem a történtek miatt, és sok sikert
Bár szerintem megkérdőjelezhetetlen a Te igazságod...
Jövő héten új felvonás..Ők akarnak beszélni velünk..
pofozzad már ki belőle,hogy van e bandit fejidom,k4re?!
gusztostalan...megérte nekik, hogy rosz hírüket keltik!
Azt egyből megtudtuk a pofonka és pici ejnye-bejnye után, mi volt a két mocin amit ekecseltek...
Két hete..A Péter..Nem a Lacit, hanem a Balázst..
nem kell ügyvéd, elég a szityyyu arcképe
akkor az csak simogatás volt! Egy igazi pofon után azt csinálná, amit mondasz neki!
megütötted?mikor?
Egy-két pofon már el is csattant..Japán Speed egyébkén az ominózus kereskedés..
Akkor a másik forrásból jön az új, ami árat írtam, vagy találtatok még ennél is olcsóbbat?
Banki visszavett autó
Ott kezdődött,hogy vásárlás után egy nappal vittem vissza a motort mert az első kerékbe akkora tojás volt mind a ház a tárcsába meg akkora hullám mind a Balcsiba..azt még kicserélték..
olyan mint a gazdája
mééé,az problémás?
micsoda rohadékok... plusz ez nem autó! Képzeld, van egy rejtett repedés, aztán 2kiló fölött megadja magát! Egyből bezáratnám a boltot!