Mintha ezek a japán speed-esek árultak volna egy XX-et is. Csak érdekességképpen írtam. Lehet az is ilyen összetákolt gép lett volna? Egyébként romokból újjáélesztett gépeket árultak kifogástalanként?
Akkor remélem még időben sikerül minél több pénzt kisajtolni belőlük...
Sajnos szégyen, hogy képes ember a haszon reményébe emberi életet is kockára tenni... de hogy motoros motorossal ilyet tegyen...
Még a sráccal próbálok beszélni, de arra hajlok amit Te mondtál, pláne, hogy nem nagyon akar a srác vissza írni...
De még adtam neki egy csöpp időt, ha nem gond...
Ja, köszönöm, de ez már lefutott sztori..azóta a motor le lett bontva a csupasz vázig és színte csavarról csavarra lett összerakva és cserélve amit Ők "elfelejtettek".....innentől az ügyvéd csemegézik a dolgon..nyert ügy, csak idő kérdése mikor lesz pénz belőle..én azt gondolom a polgári per kezdete előtt, felajánlják a peren kívülit, vagy becsődöltetik a céget..ez a két variáció a lehetséges..de párhuzamosan két rendőrségi ügy is folyik ellenük ugyan ilyen ügyben..a fálelmetes a dologban, hogy nem egy biciklit árultak pici bibivel, hanam 150Les sportgépeket életveszélyes állapotban..RÁBASZTAK..már ők is tudjaák, csak az időt húzzák..
Ott kezdődött,hogy vásárlás után egy nappal vittem vissza a motort mert az első kerékbe akkora tojás volt mind a ház a tárcsába meg akkora hullám mind a Balcsiba..azt még kicserélték..
Sajnos szégyen, hogy képes ember a haszon reményébe emberi életet is kockára tenni... de hogy motoros motorossal ilyet tegyen...
De még adtam neki egy csöpp időt, ha nem gond...
igen tudom, mert hétvégén nem vagyok itthon, hétköznap meló, és Luca is szétszedve a garázsban
De mindenképpen szeretnék eljutni, hozzátok
nem jöttél a ruháért
Bár szerintem megkérdőjelezhetetlen a Te igazságod...