Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megalománia.....
Poén lett volna!
Az élet 1000 ccm felett kezdődik! De ezt honnan is tudhatnád...
most mi a baj? Rosszul értelmeztem vmit?
kolegám akar venni egy 6OO-65O-es motort. Nincs a környéketeken vmi eladó?
Köszönjük Emese!
hát évenként akkor!
Persze, sima ügy, egy-két kütyü kell hozzá és lehet nyomni a bizniszt.
Tavaly nyáron egy 2007-es cbf500-at kellet gatyába rázni. Rommá volt törve a műszerfal...
Bontóból lett másik, persze 45000km-el.
A Cbf-ben meg a szervizkönyv szerint nem volt több 18nál.
Egy kis ügyködés és már bent is volt a 18ezer a bontott digit műszerfalban
De a szervizkönyvben benne van, hogy mikor és hol cseréltek olajat. Így legalább nem felejtem el, hogy mikor kell legközelebb vinni. Annyit megyek vele, hogy sokszor számolnom kell a következő csere idejét! (2 év alatt 13e km. )
Bár nem tudom, hogy ez minden szervizre vonatkozik-e, de Szolnoki és Pécsi Honda ban 5-6 ezer Ft és pecsételnek.

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenki ezt csinálja, de több ismerősöm is eladás előtt bement adott pénzt és lett gondos szép előélete a motornak.
Múltkor barátnőm hogy örült múltkor kapott néhány FIZETVE címkét
5ért vissza is pattintanak minden órát....csak ne láttam volna a saját szememmel milyen egyszerű művelet!
Bakker...
Vagyonokat kifizetünk egy szervizkönyv pecsétért, amikor 5000ért bármilyen bélyegzőt lehet csináltatni amivel annyit nyomunk amennyit akarunk.
Persze ez olyan magyarosan kókány lenne.
egyébként én is igazat adok abban, hogy manapság a motork szervízkönyve is annyit ér, mint az autóké. Akárhol mondom, hogy 6OOOet mentem a múlt szezonba, mindenki nevet, megy a hetvenkedés a tizen huszonezer kilométerekkel egy szezonban, de amikor az eladó motorokat nézem, mindegyikbe 6-12 ezer kilométer van évjárattól függően nagyrészt.
úgy én is lecserélem, mint a Suzukiban a hátsómat cserélték....ha az úgy jó!
A Szabi 18OOért tudja. Most hoz a Gabrónak is csütörtökön! ,,,,vagyis ma is mondta, hogy már megvan!
Csinálsz burgonya nyomdát a szervízkönyvbe pecsét gyanánt? Akkor tuti megyek én is hozzád. A pecsét ért!

Cserében nem veszek neked fagyit.
Utána az én elsőmet! Meg a hátsómat is! Kifordítva!
mester,akkor légyszi cseréld le az első gumimat
Motul 5100-ast tudok 2200/L. De ha a Honda olaj lesz az olcsóbb akkor az kerül bele.
a szar nyomaték kulcsozásért elkértek annyit? Mert a konkrét munkát én is megcsináltam volna neked!
Castrol Actevo xtra
Te milyet raktál bele?
az pedig legyen MOL Botond oil