Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy SHOX kesztyűm(még ősszel vettem, a knox előtt kb 1000kmet mentem vele) 6ért oda adom ha kell..
Dehogy vagy.

6 kemény ezer forint. De egyenlőre úgy fest ez ....... khm kevés.
mennyi a keret?ha nem vagyok indiszkrét...
Akkor sajnos nekem nem lesz ilyenem. De attól még tetszik.

Egy FOX ot néztem ki az ajkai boltban, de az sem volt az anyagi kiszabott határokon belül.
a cerkád ütötte ezt a hatalmas lukat?
én még 17ért vettem,de itt:találtam olcsóbban..
ennyit biztos kérnék érte..
3 versenyen volt rajtam...
Abba biztos lehetsz, hogy eredeti volt minden, Ciprus egyetlen Oakley boltja....
Ezt mondom.... 23at megérnek, meg az akciós árakat, de annyit, amennyire itthon az egekbe magasztalják öket, annyit nem.

Itt a minőség!
Nem tenyérrel fékezem magam. &rash látta a kesztyűm, ez a keszyű 1000x strapabíróbb. De ezért is fogom megnézni. Vagy majd figyelek esésnél, hogy legyen közelben egy kis föld. és oda huppanok.
És mennyiért adnád? Bár XL lehet nagy, de ma ahány kesztyű annyi méret volt, szal próbálni úgyis próbálnám.
de ezek terep keszttyűk !..betonon hasalsz vele, semmi nem marad a tenyeredből..
san marino, vám mentes övezet..25%al olcsóbb minden..23ezerért vettem tavaj azt a szemüt ami itthon 60e a dunaplazaba...
mert azok másolatok voltak..oridzsi, tuzla, légi bázis,szerbia..ami bázis..piex..qannál eredetibb nem hiszem hogy van..
xl..kevlár protektotos..
ugyan ez a szin..
na az sem volt még általában mindig idétlen formákat találok! De lehet, hogy a fejemmel van a gond
Na...a minőséget is hagyjuk. Van farmerom, polom, pulcsim, kardigánom tőlük, volt cipőm.... idétlen köcsög szabások, kényelmetlen volt mind!

De ha drágának találod, az csak azért van, mert rosz helyen vásárolsz. Íbéjen nem olcsóbb?

Én még Cypruson vettem ezeket a szarokat, szokásos akciójuk, hogy összeszedek 1OOO font értékü szart és csak 2OOat kellett fizetni....na annyit is érnek.
szemüvegben egy valami jöhet szóba..:RAYBAN..
Protektoros? L-es? Milyen?

Semmi sincsen kizárva.
meghalt KLAU is..!
ja,nem..
Te kultúrbarbár!
mert nincs rálátásod minden szegmensre..nem haragszom...
az összes (MAJDNEM)kiegészítőm(protektoron kívül) oakley..made in U.S.A..kiválló minőség,kibaszott drága ár..
DH only..
nem csodálom... az óókli, a szemüvegen kívül egy kalap szar, a szemüvegei a gascan óta néznek ki jól!
eladom a bringás oakley-m..ha gondolod..
Jenes Balázs....fáradjon be!
Ez nem rossz kesztyű. De nekem nem ilyen fajta kell. Hosszútávú kesztyűm az van most. Az első rövidtávra szánt kesztyűmet 2 esés után már csak a lyukak tartják egybe és azt cserélem. Egy rövid textíl kesztyű protektorral.
A nővérke volt, aki a fiatalokra rászólt!