Abba biztos lehetsz, hogy eredeti volt minden, Ciprus egyetlen Oakley boltja....
Ezt mondom.... 23at megérnek, meg az akciós árakat, de annyit, amennyire itthon az egekbe magasztalják öket, annyit nem.
Nem tenyérrel fékezem magam. &rash látta a kesztyűm, ez a keszyű 1000x strapabíróbb. De ezért is fogom megnézni. Vagy majd figyelek esésnél, hogy legyen közelben egy kis föld. és oda huppanok.
Na...a minőséget is hagyjuk. Van farmerom, polom, pulcsim, kardigánom tőlük, volt cipőm.... idétlen köcsög szabások, kényelmetlen volt mind!
De ha drágának találod, az csak azért van, mert rosz helyen vásárolsz. Íbéjen nem olcsóbb?
Én még Cypruson vettem ezeket a szarokat, szokásos akciójuk, hogy összeszedek 1OOO font értékü szart és csak 2OOat kellett fizetni....na annyit is érnek.
mert nincs rálátásod minden szegmensre..nem haragszom...
az összes (MAJDNEM)kiegészítőm(protektoron kívül) oakley..made in U.S.A..kiválló minőség,kibaszott drága ár..
DH only..
Ez nem rossz kesztyű. De nekem nem ilyen fajta kell. Hosszútávú kesztyűm az van most. Az első rövidtávra szánt kesztyűmet 2 esés után már csak a lyukak tartják egybe és azt cserélem. Egy rövid textíl kesztyű protektorral.
6 kemény ezer forint. De egyenlőre úgy fest ez ....... khm kevés.
Egy FOX ot néztem ki az ajkai boltban, de az sem volt az anyagi kiszabott határokon belül.
ennyit biztos kérnék érte..
3 versenyen volt rajtam...
Ezt mondom.... 23at megérnek, meg az akciós árakat, de annyit, amennyire itthon az egekbe magasztalják öket, annyit nem.
Itt a minőség!
ugyan ez a szin..
De ha drágának találod, az csak azért van, mert rosz helyen vásárolsz. Íbéjen nem olcsóbb?
Én még Cypruson vettem ezeket a szarokat, szokásos akciójuk, hogy összeszedek 1OOO font értékü szart és csak 2OOat kellett fizetni....na annyit is érnek.
Semmi sincsen kizárva.
ja,nem..
az összes (MAJDNEM)kiegészítőm(protektoron kívül) oakley..made in U.S.A..kiválló minőség,kibaszott drága ár..
DH only..