Mi is így voltunk a nőivel, hogy próbálni szerettünk volna (én nem női-t), de nekünk elmagyarázták, hogy sokan csak lekérik és aztán nem veszik meg, de nekünk szívesen lehozzák, meg ilyesmi. Szóval kértük, hogy ne hozassák le.
Szerintem a héten oda is benézünk, legalább fel tudom próbálni amit neked lehozattak, kösz.
Meg megyünk a Suzukiba ott állítólag nagy akciók vannak és tegnap nyitottak ki csak. Meg Várpalotán is akcióznak, de azt nem tudom mit. Mondjuk nekem csak kesztyű kellene nyárra.
A képek alapján sem biztos hogy felismernélek az utcán, ha motor nélkül vagy Bár... Kopasz, nagy, néha szemüvegben, szakállal vagy anélkül... Hordj Apriliás pólót, az szűkíti a kört
" XR 11OO, amelyben egyébként továbbra sincs karbon réteg. A Shoei szerint nem kell és a jövőben sem fognak használni ilyet, túlontúl merev lesz tőle a szerkezet."
Fú, nem tudom, be sem merek menni, mert a fehér Beriket nekem hozta, én meg nem vettem meg. De mielőtt hozta, mondtam neki, nem biztos, hogy megveszem, de ő csak lehozta. Mindegy, lehet, hogy csak az én kis érzékeny lelkem reagálja túl.
Szerintem azok a darabok, amik akkor akciósak voltak, azok annyiba is kerülnek, nem emeli vissza az árát, de ha igen, biztos lejebb adja, ha megviritod a rőzsét! Kis bolt ahhoz, hogy elszalasszon akár egy vevőt is. Szerintem.
Ilyen későn senki ne induljon el motorral, mert nagy köd van! 3 csíkot láttam csak. Mondjuk ehhez nyitott plexivel kellett mennem. Ha lecsuktam akkor csak kettőig láttam...
Szerintem a héten oda is benézünk, legalább fel tudom próbálni amit neked lehozattak, kösz.
Meg megyünk a Suzukiba ott állítólag nagy akciók vannak és tegnap nyitottak ki csak. Meg Várpalotán is akcióznak, de azt nem tudom mit. Mondjuk nekem csak kesztyű kellene nyárra.
" XR 11OO, amelyben egyébként továbbra sincs karbon réteg. A Shoei szerint nem kell és a jövőben sem fognak használni ilyet, túlontúl merev lesz tőle a szerkezet."
Szerintem azok a darabok, amik akkor akciósak voltak, azok annyiba is kerülnek, nem emeli vissza az árát, de ha igen, biztos lejebb adja, ha megviritod a rőzsét! Kis bolt ahhoz, hogy elszalasszon akár egy vevőt is. Szerintem.
Először fogalmam sem volt ki az az IO, aztán megláttam a formás farát... egy Tounonak
Nem tudod, hogy az ajkai motorosboltban meddig vannak még az akciók? Nem találok az oldalukon semmi infót és nem válaszolnak a mélekre sem.
lassan jut vissza a vér a bicepszedből a buksiba..
Vagy?
valami nem stimmel..