Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pihenj katona
Főnök! Mit csinálok szombaton?
Annyit simán megért volna. Olvastam a cikkedben, hogy újonnan közel 900 euro...
Vizvezetékcsőből Ami akad hengeres fém...
Nem lenne rossz, de pótkulcs is kell. A táv nélküli immo-s kulcs ~22e, a távos meg ~30. Nincs car pass-om, meg programozni is kell még a kulcsot. Így jön ki a max 50.
aha !
Miből lenne?
Vázon van 3-4 rögzítési pont oldalanként.
Van felfogatás a motoron? Mihez rögzíted?
Oké, megdumáljuk
Valami szép járókeretet kapna, amit utána összekarcolnék
Rohadt drága az idom, meg nem baj ha kisebb tanya után felállítom és mehetek tovább, nem kell duck tapezni. Stuntolni azért nem akarok
öööhm nekem úgy rémlik 119 volt, de majd jön Blacious és megmondja, rajta volt... mert női azóta sincs semmi...
Ne felejts el velem időpontot egyeztetni, mert le akarom fényképezni, tudod
és gondolom te fogsz elöl menni..... de azt már nem, hogy a felnidről röpködjenek le a festékdarabok, majd csupa árányszínű legyen a kabátom....olyan Győzikésen!
még mindig 11O volt a Berik?
Nagy lesz a légellenállás!

Nehogy elcsúfitsd ám azzal a kerettel! ...megtalálsz egy határt, majd legközelebb raksz egy ragadósabb gumit, aztán észreveszed, hogy nem is az a határ. Ezután azzal is megtalálod, utána visszakerül egy keményebb, aztán jön a perec kupac!
Ha végre előszedem a motort, le kell gyalulni a maradék hátsó gumit. Érdemes-e füstölés közben némi 95-ös oktánszámú löttyel meglocsolgatni?
Pedig már azt hittem... Szitttyyyyu mit keres mögöttem? Olyan nagy lesz, nem megy alatta a motor?
Dehogy azért, kis butus.!.a szikrákat amiket szórsz a mögötted haladó szityyyunak kiégeti a zsír új bőrruháját...na abból bajod lesz,viszont..
Csak nem azért mert kiemeli a hátsó kereket?
Dehogy kell..ledöntöd lapjára a masinát, és mikor elkezd szikrázni a laábtartód onnan ne döntsd tovább..nagyon..
Nem......sőt még azt sem, hogy itt hagyták.

Örültek, hogy nincsen más méret, csak ami nekem jó.
Annyira nem akarok, de tudom hogy fogok...
Tudod, a határainkat csak akkor ismerhetjük meg, és tolhatjuk ki, ha egyszer már átléptünk rajta
bukó keret?minek?bukni akarsz?
Nem kötelező nem kötelező, de azért csak nem tilos