Nagyon nagy mázlid van..
Délbe volt lent Agg.Nagymester és élesítette az Ebayom..de még egy két apróság visszavan hogy működjön...
Legközelebb, csak úgy szenyaságból picit majd rálicitálok egy két apróságra ami a szívedhez nőtt..
Kezdem majd ezzel a fantasztikus sisakkal..
FLM tag lettél te is..
mondjuk kicsit kivagyok rád..közel 100juróval vetted olcsóbban mint én.
nembaj..ezért a csajod nem kap Apriliás polót..
Meg egyébként is ma Agg.a jobbika már elhozta előled..
Ott a leírás, van hozzá egy gyorsulásérzékelő, ami bluetoothon keresztül kommunikál a sisakkal. Azt kell az akksira kötni, berakni az ülés alá, aztán ennyi. 25kmh alatt nem is durrant.
Én sem tudtam róla, csak tegnap megtaláltam és felkeltette az érdeklődésemet. Ebay függő lettem.
Nem régen néztem olyan test páncélt aminek nyak és mellkas légzsákja volt. Az több esést is bírt, miután kinyílik vissza kell szakszerűen gyönöszölni és feltölteni a patronját.
Ez is olyan lehet, vagy ez 1x estél és a sisak úgyis 1 esésre van kitalálva elven nem? Hmm.....
Eladó vagy cserélhető nagyobbra Honda MTX 125 mocim. Most lett kész a felújítása. Pöc-röff indul. Szép-erős motorral. Nagyobb, papíros(külföldi is) endrurora ráfizetek Max 120.000-ot. Esetleg 80ccm-ist beszámítók.
Mielőtt alkudozni próbálsz nézd meg milyen ramatyokat árulnak és mennyiért! A motorra garanciát merek vállalni.
Ár: 130.000- Alku nélkül, ebből nem engedek.
Csereár: 150.000-
Székesfehérváron megnézhető és kipróbálható. Üzemanyag költség ellenében szállításban tudok segíteni!
Délbe volt lent Agg.Nagymester és élesítette az Ebayom..de még egy két apróság visszavan hogy működjön...
Legközelebb, csak úgy szenyaságból picit majd rálicitálok egy két apróságra ami a szívedhez nőtt..
Kezdem majd ezzel a fantasztikus sisakkal..