Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hu, akkor máskor nem mondom, ez valami átok lehet rajtam Nekem is mennem kellene hozzájuk... Kell egy bukókeret a motorra
Lehet beleszaladok én is abba amibe te...még mindíg nincs kész a felnim...már másodszor fújják mert most meg más színt kűldtek mint amit kértek..Szerencsétlen palit már kezdem sajnálni...másodszor fújják le, majd tisztítják és alapozzák újra..beszéltem vele,teljesen kivan,kajak veszteséges neki a meló....mondjuk és sem tudom hogy hozom haza a mocit, ha holnap leesik a hó..
Már csak pár nap este meg is iszok asszem egy kisdobozos sört hattalmas ünneplésként
Képzeld el, mi lenne ha a legvastagabb is lötyögne benne?!
Nem mondta, hogy az a b...zi kopasz nem megy vissza érte?
de jó neked....nekem meg egyre nagyobb a zabszem a p...mban!
...és utólagos központizár vezérlő modulos megoldás nem lehet érdekes? csak a gyárit akarod?
Vége a vizsgaidőszakomnak
Hali.

Megvan még a ruha. Nagyon kényelmes. Kösz.

Bár én sem vettem meg.
Felhívtam! Teljesen korrekt volt! Egyszer majd bemegyek hozzá személyesen is. Bár nem lettem vidám a beszélgetésünktől, mert (nagyságrendileg) 50 pénz lenne... De hát majd kiizzadom valahogy. Egyre inkább valószínűbb, hogy az idén sokat nem kell motoroznom...
tedd azt, én is mentettem...
Köszi! Akkor elmentem ezt is!
mind2ő
Köszönöm! Most melyik a Te napi használatban lévő számod?
ment a esemess....
nna.ma csak délután dolgozik. átküldöm a mobilszámát.
Nyugi-nyugi! Nem egetverően fontos! Ha gépközelbe vagy, akkor 10-ig én is itt vagyok! Nem akarlak költségekbe verni!
(pannon9549négy8hat )
dobd át számodat,hívlak ha felvette...mer'hát nem veszi...
703678háromharminc
Várok köszönöm! Sokba kerülök én már Neked! Tudom, tudom: Egyszer majd Te is kérsz valamit!
Nem hiszem el, hogy nem láttam tegnap!
minnyá rácsörgök, hogy megadhatom e a mobilszámát neked...várjá 3 percet....
Mondjuk. Tudja kapcsolni a központos kislány ha Őt kérem?
meg rárabolt a szendvicsekre...király...
tomikát?
Bakker! Én meg nem tudtam megnézni! Ráadásul az RTLMost sem töltődik be, mert nem tudom frissíteni a silverlight-ot!