Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább hívott...
Velem hányszor fordult elő: kész lesz ekkorra, meg ekkorra. Hívom, hát most sok a dolga, jövő héten... jövő héten ugyan ez... Ekkorra tuti kész lesz. Elmegyek, még nincs fent a hengerfej...
Aztán csak elkészült. Máskor meg simán megcsinálta úgy, hogy átmentem éjszaka, szétkaptuk amit kellett, össze, aztán haza is mentem vele.
Volt olyan, hogy még a régi motoromba dugattyút kellett készíttetni, két hét, 7eft. Két hónap alatt kész is lett, ~12Ft lett a végösszeg
Most hívott a fényező..csak holnapra lesz kész a felni..
persze csak azért mert ma 14fok van és szikrázó napsüsés..
holnapra meg 5fok és havas eső..
igen nagy szerencse, hogy esőmenő vagyok,..
Nekem még várat magára a dolog
A motor egyenlőre bóbiskol.. Hamarosan ébresztő lesz
Megyek is, ma de legkésőbb holnap..kész a felnim..hozom haza a gépet palotáról..
Nem hiszek neked Parafadugós orosz benzin mi?
De fodrásznál voltam és még reggel én is kíváncsian nézem ki ez jó képű srác az ablakon túl.
Azok a női megérzések...
Mert ez egy kitérő válasz volt. 2 utat ismerek Vpben és én fel sem ismerlek az utcán, ha nincsen rajtad bőrruha meg sisak.
Kellemetlen lett volna?
Ezzel nem válaszoltad meg azt hogy mikor és hol
Már látni a végét! Bár szar idő még lesz..
Ilyenkor úgy tartom magam szinten, hogy az egyik orrlyukamon benzint szívok jó mélyen, és közben rockzenét hallgatok meg nézem a nyári videókat
Úgy gondolom nekem is olyan 58 as lehet a méretem. De ha nem akkor többet motorozok, hogy kevesebb pénzem maradjon benzinen kívül másra. Aztán jó lesz rám az 52 es.

Azért én köszönöm, mert most felpróbálhatom akkor és tudni fogom, hogy mekkora méret is lesz rám jó.
Akkor még hosszú lesz a tél?
Igen azt cserélem. Vagyis cserélnem kell, de nem szeretném. Most keresek egy utánpótlást, de ugyan olyat akarok, legalábbis tudásban. Csak persze kevesebb lyukkal.

Tehát nem vettél észre. Bár igaz kicsi kis egérke vagyok, szinte észre sem lehet venni.
Láttam egy árnyékot de az szerintem nem az enyém...
Legalábbis kib..szott nagy árnyék volt
Sokat zabáltam karácsonykor
Korán jöttél, február elején bújik ki a medve a barlangból....remélem nem láttad meg az árnyékod!
Nem baj, én néha azt sem ismerem fel, akivel már többször találkoztam! A nyáron majdnem beoldalaztam egy buliban a csajom barátnőjét, mert nem ismertem meg!
Téli álmot aludtam, csak meleg miatt kijöttem picit a fényre
Aha, ugyan így....mondom, miattam ne rendeld ide, azt mondt deee, deee, nem gond....de mondom nem tudom mikor jövök erre megint, nem baj, aztmondja ez itt lesz! Mégis olyan szarul érezném magam, ha bemennék.

Az a Berik 58as...ippen rámjött!
Teeeeeee, bizserge gyerek, merre jártál?
Azt a kesztyűt akarod cserélni amin több a lyuk mint nem?
Annál már egy 100Ft-os munkáskesztyű is többet véd
Hol kalimpáltál? Téged azért láttalak már élőben
A végén még megkérsz mindenkit, hogy hordjon olyan pólót mint amilyen a motorja és írja ki a nevét valamint a felhasználó nevét is.

Tehát ezért nem ismertél meg múltkor, hiába kalimpáltam.