Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Máshogy alakult a napom! Szerinted hívhatóm telefonon is?
a marshallhoz?
keresd a rajnai tomit, ő a munkafelvevő ott. mondd neki,hogy én küldtelek. majd odaszólok neki, csak tudjam mikor mész.
leg komolyabb....
Ez a Laci..!imádom..:"csórikám várhatott volna még egy kicsit.. "
Ha befizetsz, leszállok az óriás labdámról amin ülök, és meglátjuk mire megyek. Max autóztam egy jót Gokart is elég, azzal talán életben is maradok
és a nagyon művelt klau, meglazította a nyakkendőjét..talán ha megkezdi az újraélesztést..
Valter meg bekrepált
szeretem, mikor pozitiv vagy!
ARAI 1987...kb..
persze, csak engem mindig az zavar, hogy mindenki a karosszékből okoskodik... szerintem, ha minket fizettek volna be versenyezni, még elindulni sem bírtunk volna.... volt ott azért tudás is.... mindenkiből az irigység beszél ilyenkor. Nehéz beismerni, de ez van,
Ez az Kihullott előle mindenki, neki annyi dolga volt, hogy beérjen. Tudom, ez is teljesítmény, akkoriban Sato pl sorra törte az autókat, mert előjött a kamikaze énje
Nemrég láttam egy riportot valami motorossal, aki megnyert itthon vmi kupát, az mondta, hogy Talma egy teljesen más dimenzió, szerintem jól küldi! 6.-lett, ez rosz?
Mindenképpen, mert akkor nincs értelme... Meg megkérdeznéd, mennyi a matek, ha csak simán villaolajcsere van?
Nagyon remélem..de majd úgy is felteszek egy-két keresztkérdést..
Aha...és szerzett is a Minardival pontot, amire az időtájt nem nagyon volt példa.... igaz sokan kihullottak előle, de akkor is!
Hurkát? Sonkának is jó alapanyag, bár igazad van,úgy felismerhető
Akkor meg mit izélsz....azt kérdeztem, hogy elmossák-e a cumót, mert nem láttam arra alkalmas szerszámzatot, felszerelést!
Mondjuk a labdarúgokból konkrétan hurkát töltenék!
télleg..
nem hittem hogy emlékszel rám..
villaolajat is cseréltetek..
Te....most nekem mondod, hogy bemehetek? Nem ott találkoztunk bent először a lánccserénél?

Ja, azt hittem villaolajat cseréltetsz! 2 évente illik azért!
Ne is ! Állj meg mert kilötyög!
szeremley szemelt rizling,, a kedvenc borom ..de csak nem iszom tisztán ha vezetek?
A Szeremlei a vizet már beleteszi, kár abba a szóda .
Pedig van más Dönölűség is... Ismered is Bár neked lehet nem az... azonban van aki úgy emleget