Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula a vizsgához...

Megjelenés motorral bőrruhában?
szia!

Gratulálok szép volt!

Gratulálok! Szép volt.
gratula Nem ám lefogytál a sok szaladgálásban
Gratulálunk "kiscsávó"! Csak így továbbb! Akkor most jöhet a következő!
Ezen örömteli esemény alkalmából a rövidre borotvált pinaszőr dörzsölje ki a nyelvedet ! Ráadásul Allah növessze Neked hosszúra !
Büszke vagyok rád, Nagyhátú testvérünk..!
Köszönöm, jól szorítottatok, 4-es lett, úgyhogy részt vehetek 11.-én a diploma átadáson! Remélem lesz rám való tallár!

A zabszem ma reggel kijött, elég sűrűn szaladgáltam a .....-re kicsit izgultam! Most jöhet a bankett!
Persze, hogy szurkolunk, de azon meg kárörvendünk, hogy azt a zabszemet fakalapáccsal se tudnánk beütni!
Bár még nem találkoztam vele személyesen, de amiket írtatok eddig inkább a tanárok izzadnak szerintem, hogy elfogadja-e az 5-öst.

Biztos meg lesz neki, hiszen az egész fórum szurkol neki.
Káröröm? Dehogy..Most vizsgázik...
Remélem sikerül neki,..
Mert legszebb öröm a kár öröm!
Na, Szityyyu mesternek már bíztos gyöngyözik a homloka..
Aggregál a nagy táblázat matyi,..
De ő most síel..
Szép jó reggelt.

Valaki tudja a hátprotektorok védelmi szintje hogyan is van?

Level 2 ilyesmi. Mindenki kiírja, hogy övé a legjobb és Level valamennyi, de sehol nem találtam táblázatot ahol mutatnák mit is jelent ez.

És így keresni is hülyeség. Level 2 eset találtam 10 ért és 40 ezer ért is.
Hát öööö... igen én is faragtam rajta itt is ott is picit
mit is? faragott rajta?
Ez még benne volt az árban, úgy faragták rá. Te meg mást faragtál rajta
600 F topicban folytassuk ok ? mert itt off meg én nem is idevalósi vagyok csak ma ahogy nézegettem az üléses csávó veboldalát megláttam a tiédet, azt meg jól ismerem mert sokat nézegettem hirdetésben amikor még meg nem vetted mert tetszett

na 600 F be megköszönném ha írnál pár sort milyen ez a készített ülés, vízállóság ésatöbbi..
Ha gondolod Lucámat megnézheted... vagy jól emlékszem, nem is veszprémi vagy?

Vagy leírjam milyen.. esetleg képet?
csak mert gondolkozom hogy csináltatok a múvisztárra én is egy ilyesmit, csak feketében , pár kék motivummal.
Mondjuk úgy, nekem ez már benne volt az árában
Jó amúgy bár inkább csak gyorsulásnál... no meg meleg ha kell.... bár ritkán kellett...
az előző tulaj faragtatta rá a fotelt?
Bíz ez az én Lucám!
Názd csak mit találtam : link