Én mondjuk a MotoGp ben használt ruhákat preferálom, hiszen, ha nem gémberednek el benne és ha esnek is nem esik bajuk (persze csúszásnál, nem karóra csavarodásnál). A Shox meg vastag és olcsó most 70 ezer mint ami neked van.
Hallottam már én is, hogy jó a shox. 1,4mm vastag marha bőr, van aki ilyenben versenyzik, de a protektorokat kicserélte benne jobbra. Berik dögösebb, legalábbis az én shoxomnál
Posta költség elég nagy. És kis értékben nem túl jó. Drágább a posta mint a termék.
A bázismotortól rendeltük eddig, de már 1-2 hete nem tudom elérni őket, hogy mennyiért hoznák be. Meg Kecskeméten, de ők meg kiszálltak a behozatallal, pedig ott volt a legjobb.
Volt egy bolt a házgyári úton Japan speed, ők foglalkoztak vele, de legutóbb akkora árat mondtak, hogy.............inkább magam mentem volna ki érte.
picit hűtsétek le, a méz miatt..
kib@szott papírmunka..
Vigyázz magadra és a kis családra..!
De bátor kijelentés, hogy a Shox a legjobb.
Én mondjuk a MotoGp ben használt ruhákat preferálom, hiszen, ha nem gémberednek el benne és ha esnek is nem esik bajuk (persze csúszásnál, nem karóra csavarodásnál). A Shox meg vastag és olcsó most 70 ezer mint ami neked van.
Ja és találtam egy motorbizományit a Tatay felé robogó szalonnál balra utca és jobbra sarkon.
Aggregal kint van? De sajnálom.
Megpróbáljuk. Bár, ha lesz itthon a környéken valaki akkor nem fogom zaklatni telelés közben.
Éppen kint is van, síelni, biztos hoz neked vmit, ha dobsz rá egy smst.
A bázismotortól rendeltük eddig, de már 1-2 hete nem tudom elérni őket, hogy mennyiért hoznák be. Meg Kecskeméten, de ők meg kiszálltak a behozatallal, pedig ott volt a legjobb.
Volt egy bolt a házgyári úton Japan speed, ők foglalkoztak vele, de legutóbb akkora árat mondtak, hogy.............inkább magam mentem volna ki érte.
miért nem rendeled meg Netről?
Tud valaki Veszprémben olyan motoros boltot akik foglalkoznak LOUIS-os cuccok behozatalával? És normálisak is.