Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

feltalálási helye az erkély, -10C
csak érzéssel..53%..az nem viccel..
picit hűtsétek le, a méz miatt..
melo..melo..el voltam maradva a pénztárkönyvel..
kib@szott papírmunka..
holnap este bevizsgálom a páleszedet, ha még képes leszek rá beszámolok a hatásáról
"1 óra múlva itt vagyok"
Viszlát Aggragál.
Vigyázz magadra és a kis családra..!
Nincs a ruháddal semmi baj.

De bátor kijelentés, hogy a Shox a legjobb.

Én mondjuk a MotoGp ben használt ruhákat preferálom, hiszen, ha nem gémberednek el benne és ha esnek is nem esik bajuk (persze csúszásnál, nem karóra csavarodásnál). A Shox meg vastag és olcsó most 70 ezer mint ami neked van.
Hallottam már én is, hogy jó a shox. 1,4mm vastag marha bőr, van aki ilyenben versenyzik, de a protektorokat kicserélte benne jobbra. Berik dögösebb, legalábbis az én shoxomnál
Nyitva. De legalábbis voltak bent. Azért azt elmondták, hogy a Berik az nem említhető egy lapon a Shox al, mert a Shox jobb. Mert nehezebb.
És nyitva is van? Volt ott régen egy üzlet, de bezárt.
Elküldjük mélbe. És ha nem okoz gondot akkor megköszönnénk.
Tudom, tegnap előtt voltunk náluk. De ott volt sokáig. Most a sarkon vannak a Tesco felé.

Ja és találtam egy motorbizományit a Tatay felé robogó szalonnál balra utca és jobbra sarkon.
mi kőne?
Az marha jó. Itthon pestről 2000 ft.

Aggregal kint van? De sajnálom.

Megpróbáljuk. Bár, ha lesz itthon a környéken valaki akkor nem fogom zaklatni telelés közben.
Japanspeed már nem a házgyárin van
Remélem nem.... az az a karakter, aki körül történik vmi...a többi p...a unalmas. Főleg az a dagadt becsületbajnok!
Ja.... a Szabi, néha itt van a fórumon, rendelt cuccot Németből, az FC-MOTO oldalról, 7 euroért hozták neki haza....beszarás!
Soós Művek....
Éppen kint is van, síelni, biztos hoz neked vmit, ha dobsz rá egy smst.
van eladó Yamaha Wr tipusokhoz gyári kipu rendszerem.Dob és leömlö egyben.Akit érdekel jelezzen.
Posta költség elég nagy. És kis értékben nem túl jó. Drágább a posta mint a termék.
A bázismotortól rendeltük eddig, de már 1-2 hete nem tudom elérni őket, hogy mennyiért hoznák be. Meg Kecskeméten, de ők meg kiszálltak a behozatallal, pedig ott volt a legjobb.
Volt egy bolt a házgyári úton Japan speed, ők foglalkoztak vele, de legutóbb akkora árat mondtak, hogy.............inkább magam mentem volna ki érte.
Van olyan?
miért nem rendeled meg Netről?
Hali.

Tud valaki Veszprémben olyan motoros boltot akik foglalkoznak LOUIS-os cuccok behozatalával? És normálisak is.
ha vagány lesz kint is marad.
De ő még kisdiák vagy... vagy nagydiák
Szegény bioritmust kiválasztották.....nem tudok a vizsgára koncentrálni!