Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tanulok, 24.-én államvizsga!
Most viszont tényleg mentem!
Fullos targonca! Hahaha! Bárcsak az lenne! 2 napja kajálni sem nagyon volt időm, targoncába is csak addig ültem, amíg eltakarítottuk a "romokat". Sz@r két napom volt az biztos.
A tekerésről meg annyit, hogy a múltkoriban rendesen fájt a kezem a rengeteg kormányzástól. Kopptól-koppig kb 3000-szer. Próbáld egyszer ki. És amikor már kezdesz fáradni, akkor folytatod tovább megállás nélkül...
De nem panaszkodom, mert másnak munkája sincs.
na,ne már..milyen derekad?fent űlsz egy fullos targoncán,aztán tekered jobbra,balra..
Ja! Max a derekam az erőlködéstől, az szakít!
Dehogy marad..nyugi..pozitív gondolkodás...találsz valami kis plusz bevételt, vagy valami, akármi,bármi..és már szakítunk is...
Nézzük csak: Kiásás, melegítés, leérés kb 10 perec. Robogóval ugyanez kb 10 perec. A kicsinek meg elég 3 lityi nafta is. Válság van na.

Ja és az XX ki van vonatva. Ha így folytatódik az évem, akkor lehet hogy egész évben úgy is marad.
Igen. Még egy napot nem bírnék már ki pihenés nélkül. Összeesnék, mint a vizes bukta. Nem bírja a cigány a szántást...
Mé nem XXel mész?
Gyaorsabban leérnél..
Estés vagy?
Ja! És este megint motorozás a kulcstartóval! Na ki itt a hurkalé?
... én meg megyek vissza aludni...
Na,szépen itt maradtam, egyedül..megint..
Aggregál síel,Szityyyu Rékát rendezi...
te kis perverz,,akkora pocakkal ami most neki van,..na...
Megvernéd aztán kidobnád a házból?
Jó lenne...első dolgom az lenne, hogy lerendezném Rékát!
Nagyon szépen köszönjük,Norbi..
Ez csak egy kis bevizesedés, nem ugy működik, hogy minél többet sportolsz, annál több vizet raktározol. Stabilabban állna a ruha.

Abbahagyni meg nem kell, mit csinálnál helyette? Kapcsolgatnád a TV-t?
Igaz nem nagyon szoktam inni, de tegyük fel h azt mégis megkötöm azt is amit nem ittam...
Aztán akkor gyúrok, amíg "gusztusosan" vastag nem leszek... majd abbahagyom?
Az edzésre először vizmegkötéssel válaszol a szervezeted, nem lesz se kockahas, se nagy váll, csak egy kicsit bevastagszol, esztétikusan, pont, hogy megálljon a ruha!
Pont kareoke számokat kerestem! Köszi!
A közös képetekre gondoltam! Én most is mentem, meg reggel is megyek. Igaz Beringben. Az flm-et meg dúdoltam közben...
Kicsivel még értettem.. de naggyal...
Gyúrjak vállra meg kockahasra, hogy minden kabát és nadrág megálljon rajta?
Mindig minden nem sikerülhet.
tegnap a nevet néztem mellé, ma a kicsi, nagyot keverem össze.....valami baj van!

Természetesen nagyot akartam írni!