Én tegnap is nyomtam egy százast. Át Várpalotára láncserére, meg vissza, de mivel nagyobb fogaskereket kapott egy picivel hátra, olyan érzésem volt, mintha új bringám lenne, így egy kis kerülővel jöttem haza, élvezkedtem egy kicsit. De majd meg fagytam.
Az a baj, hogy írnom kell a szakdolgozatomat, mert jelentős lemaradásban vagyok, a hónap végéig le kell adnom. Kihasználom az időt, hogy egydül vagyok itthon.
Ám azzal a hátsó lámpával tuti jól fog kinézni a motorod, dobjál majd fel képet róla.
Aki érdeklődik a szombat iránt, itt az útvonal, közzétették.
"Az útvonal :
11:00 kor indulás a Plázától. Váci út , Bajcsy Zs, majd Astória, Erzsébethíd , Hegyalja út, Bach - M1-M7 közös , majd M7 ! ( pályamatrica ! )
Fehérvárnál le a 8-asra. Első nagy gyülekezési pont a székesfehérvári Tesco parkolójában. Érkezés 12-12:15 körül. A parkolóban 10 perc ácsorgás , pisi melegedés. Utána 8-ason Várpalota majd Veszprém . Itt is a Tesco parkoló a találkozóhely. Aki itt akar csatlakozni az 1-re menjen oda . itt is 5-10 perc várakozás ( itt van egy ömv kút akinek kellene tankolnia )
Innen irány ajka , érkezés 13:30-40 között. Az ajkai helyszint pontosan még nem tudom, de addigra gondolom ez már véglegesedik, igy a veszprémi megállónál már lehet véglegesíteni mindenki számára.
Aztán vmikor a program befejezése után haza .
útvonalbiztosítók mennek igy lesz kisérő motoros brigáds . "
Jobban nyúlik?
Jobb kanyarvétel,gondolom..megváltozott a tengelytáv..