Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen lett?
Jobban nyúlik?
Jobb kanyarvétel,gondolom..megváltozott a tengelytáv..
Én tegnap is nyomtam egy százast. Át Várpalotára láncserére, meg vissza, de mivel nagyobb fogaskereket kapott egy picivel hátra, olyan érzésem volt, mintha új bringám lenne, így egy kis kerülővel jöttem haza, élvezkedtem egy kicsit. De majd meg fagytam.

Úgy,tényleg..
Úgy nézel ki a motorodon, mint egy Michelin baba, így könnyű ( ja meg földig ér a lábad, így könnyen motorozol)
Bakke, el is vágtam magam
kész,vége..Letiltva,kirúgva..
Vissza is szívom gyorsan..
Nem mindha te nem "vitrin bringás" lennél
Na jo,ez erős volt picit..
Az más..Suli az első
papírkutya vagy, mindig csak a kifogások
Az a baj, hogy írnom kell a szakdolgozatomat, mert jelentős lemaradásban vagyok, a hónap végéig le kell adnom. Kihasználom az időt, hogy egydül vagyok itthon.

Ám azzal a hátsó lámpával tuti jól fog kinézni a motorod, dobjál majd fel képet róla.
ne legyél már pudling
megyek 1 után megint palotára..
megjött az integrált hátsó lámpám
feljössz?
Ahhoz kéne vmi ülésfűtés. :D
Ma valaki egy kora délutáni guriga?
Jó reggelt!
Gábor! Sajna nem tudok ma menni, mert az ikrekre kell vigyáznom. A lányom lázas lett az éjjel , a fiam meg nem akar dolgozni menni.
Én is évadot zárok, azért oda, mert viszem haza a szülői ház garázsába telelni, visszafele már busszal jövök.
Mi odagurulunk a Duna Plázához, amolyan évadzáró túra lesz ez nekünk szerintem már nem nagyon lesz utána lehetőség idén..
Én ajkára tervezem.
Helló!
Mi is megyünk ketten Veszprémből, bár mi Pestre megyünk 11-re
Akkot találkozzunk valahol előtte.
Aki érdeklődik a szombat iránt, itt az útvonal, közzétették.

"Az útvonal :

11:00 kor indulás a Plázától. Váci út , Bajcsy Zs, majd Astória, Erzsébethíd , Hegyalja út, Bach - M1-M7 közös , majd M7 ! ( pályamatrica ! )
Fehérvárnál le a 8-asra. Első nagy gyülekezési pont a székesfehérvári Tesco parkolójában. Érkezés 12-12:15 körül. A parkolóban 10 perc ácsorgás , pisi melegedés. Utána 8-ason Várpalota majd Veszprém . Itt is a Tesco parkoló a találkozóhely. Aki itt akar csatlakozni az 1-re menjen oda . itt is 5-10 perc várakozás ( itt van egy ömv kút akinek kellene tankolnia )
Innen irány ajka , érkezés 13:30-40 között. Az ajkai helyszint pontosan még nem tudom, de addigra gondolom ez már véglegesedik, igy a veszprémi megállónál már lehet véglegesíteni mindenki számára.

Aztán vmikor a program befejezése után haza .

útvonalbiztosítók mennek igy lesz kisérő motoros brigáds . "
Okézsoké!
Hali

Elméletileg igen, előtte csörögj rám.

Üdv
Gábor
Gábor! Csütörtökön délután 2-3 körül esetleg ráérnél?
Persze, hogy lazább, meg úgysem szeretsz száguldozni.