Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 2-ig dolgozom, utánna egy tea a Spar-nal? Addigra készíthetnél egy sacc/kb-s glokkner tervet 4-5 napra! Májusban megpróbálunk kimenni!
Kik jönnek vp-ből?
Mehetnénk együtt..
Én tuti..
hali

Ha megtalálom a bundabugyimat én is megyek:)

Üdv
Gábor
Ilyen "túra"
Húzz le 3 gyergyakábelt, és utána nem lesz gond!
Én este 10-kor ülők motorra ( na jó robogóra ). Kíváncsi leszek milyen idő lesz akkor!
Eszem ágában sincs vitatkozni! Az éremnek mindig két oldala van. Azért nem vagyunk egyformák, hogy más szemszögből lássunk dolgokat.
És igenis rohadék az a motoros, amelyik 120-al megy és zárovonalon előz, lakott területen belűl! Legalább a lakott területet meg a záróvonalat kellene tiszteletben tartani! De ez már egy újabb vitatéma lehet... (Nem vagyok álszent, én is mentem már gyorsabban, mint 50! Egyszer megvolt az 55-is! )
Visszatérve az előzö témára. Mint írtam én is segítettem, de arról, hogy pénzbeli segítség kellene nem vagyok meggyőződve.
Én tiszteletben tartom a Te gondolatmenetedet! És jó időt kivánok Nektek a jövő hétre! És kívánom, hogy minél többet sikerűljön átadnotok!
Gurultam ma egy pár órát..
Nem is a hideg a gond,fel lehet öltözni..
Baromia csúszik..Kétszer raktam keresztbe a gépet "egyszerű" kigyorsításkor...
Milyen Túra?
Mikor?merre?
Hólánccal?
Az a baj, hogy így ez elég egyoldalú, sőt demagóg. Hidd el több a szerencsétlen ember arra, mint a "kancigány" Elsősorban Kolontárra gondolok, nem Devecserre. Ennyi erővel az összes motoros egy rohadék, mert a múltkor láttam kettőt a városban 12Oal tépni, záróvonalon előzni. Érzed mit akarok mondani ezzel? Na de én sem gondolom, hogy az a pár ezres túl sokat fog segiteni, de azért remélem jó helyre megy. Nálam a motorozáson lesz a hangsúly, utána már sztem kivonatom tavaszig. Az hogy segítek, csak jó benne.
és még Te is jobban jársz vele
Inkább motorozzunk, és alkoholizáljunk, mivel mindegyik áfa+jövedéki adó köteles termék, ezáltal rengeteg pénzzel támogatjuk az államot, aki a megfelelő ( ) helyre juttatja a pénzt.
Nem azért írtam! Csak elgondolkodtat...
Hali

Lehet, hogy jótékonysági túra helyett demonstrálnunk kellene, djtoci eszmefuttatása alapján

Üdv
Gábor
Szomorú, hogy ilyen emberek(?) vannak. Más kárából, valamint segítő készségéből is gusztustalan módon hasznot húznak.
Azt mondjuk nem értem, miért nem tartják szemmel az ilyen lengyel piacos árusokat, és küldik kőfejtőbe az így hasznot húzó embereket.
Jó reggelt!
Én nem megyek, bár sokáig gondolkodtam rajta. Az győzött meg, hogy:
1. Az éjjel kirámoltak egy tűzoltó kocsit Devecserben,
2. A lengyelpiac tele van frissen mosott osztrák ruhával
3. Ha valaki pénzt ad, amit akár lakásépítésre, akár használati eszközökre fordítanak, akkor azt a MAL Zrt-nek már nem kell kifizetni.
4. A kancigány ül és magyaráz az önkénteseknek, hogy hogyan rakjanak rendet az udvarában. Ez volt a nyár eleji árvizeknél, amikor megkérdezték a nemzetiségi lakost, miért nem hord homokzsákot. A válasz: Minek, úgyis kapok egy ÚJ házat!
Innentől kezdve kicsit más a dolgok megítélése. Legalábbis számomra.
Ez az én véleményem. El is lehet ezért ítélni, de végig is lehet gondolni. Szerintem.
(Azért küldtem porálarcot egy jópárat, annak talán nagy hasznát vehetik, és az árvizeseknek is küldtem anno ásványvizet, meg hipót.)
Szép jó napot!
Tervez valaki részt venni jövő héten a jótékonysági guruláson?
you are the best
Fél kilenc körül hivlak..
Hali

Megjött a mikulás

Üdv
Gábor
Tehát jövöl!

Mi is így vagyunk amúgy.
Napszemcsivel! Mindennel ami benne kell lenni-e. De kifutó darab és most raktár söprés lesz. vagyis van a készlet erejéig
Akkor viszont nyertetek volna.... Valami ajándékcsomagot azthiszem.
Szia

Gergely (Gergő) :)

Üdv
Gábor