Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van aki kenegesse kösz! Itt láthatod a képeket.
Én sajna kivonatom. Nekem igencsak megéri. De jövőre (ha a jó Isten is úgy akarja) Még az is lehet, hogy bepótolom majd a téli lemaradást.
Én nem tudok fényezőt. Kérdezd meg Veszprémben a MOL kút mögött dolgozó srácokat.
907km? Hogy van a hátsó feled? Kell kenegetni?
Én még nem vonatom ki, tetszik ez a parkolózás nagyon, és effektive olcsó is, valamint nem annyira veszélyes. Ha ebből tolnék 50 km-t, biztos jól aludnék
Nem tudsz valami nagyon olcsó fényezőt?
Nekem meg most volt az utolsó gurulásom! Igaz az 907 km-esre sikeredett!
A srác nagyon jól kenni azzal a döggel. Már ezerszer megnéztem!
Nos, még bőven van hova fejlődnöm... valami ilyesmi volna a cél
Mellesleg újabban jobb szórakozásnak tartom, mint gurulni egyet és nézni a tájat, meg kerülgetni az autókat. Meg hát olcsóbb is, ami most sajnos fontos tényező, a hónapban ez volt a második motorozásom
A környéken van legalább négy parkoló ilyen célra
Irigykedve olvasom milyen ügyes vagy!
Az öreg meg lehet, hogy irigykedik: Ő is szeretné kipróbálni... De Ő már csak fejben pörög fel!
Voltam ma motorozni, a fél kilométerre lévő strand parkolóig jutottam
Gyakoroltam az egyhelyben kis sugarú körben megfordulást a motor "tetején" ülve, valamint kiülve a térdet az aszfalthoz közelitve, valamint a gyors szlalomot. Előbbi 15-20, utóbbi 30-40 km/h-val zajlott, alapjáraton gáz és hátsó fék kontrollal, valamint 3-4000 fordulaton.
Ebből leszűrhető hogy olyan nagyon hangos nem lehettem.
Van egy régi "jó" ismerős a parkolóval szemben, aki már méltatlankodott tavasszal, hogy nem erre való a parkoló - a főúton azért csak jobban útban lennék.
Az arc hasonlit a gran torinós csókára, mindenkire és mindenre rosszallóan néz.
Láttam megjelenni a kapuban, a kutyát tavaszi igéretéhez képest nem engedte rám.
Beült a kocsijába, becsukja az ajtót. Aztán kinyitja, és onnan néz. Valamit biztos ugatott is, de egyáltalán nem foglalkoztam vele. Aztán látom elindul a kocsi. Figyelem a tükörből, miközben szlalomozok tovább.
Indexel, és befordul a parkolóba
Én meg ki, és felállok a járdára - felkészülvén arra hátha kontaktusba akarna hozni a kocsival, fellökés képében. Aztán bementem egy szinpad mellé, mert oda nem fér be autóval
Megáll, les. Aztán visszaáll a háza elé, felveszi a mamát.
Visszamegyek a parkolóba gyakorolni. Üvölt valamit ki az ablakon, nem méltatom figyelemre. Elinduláskor többszörös dudálással adja tudtomra rosszanlását tudtommal lakott területen belül csak balesetmegelőzéskor lehet a légkürtöt használni.
Aztán elment.
Mást fura mód nem zavart, az arra sétálók még néztek is - ilyen hülyét is ritkán látnak
Mellesleg fárasztó dolog, egy jó kis izomláz benéz
Bakker, faszom ki van ezzel a freemailos rendszerrel már! Két nagyon fontos e-mailt nem kézbesítettek plusz a Plasticos e-mailok sem jönnek meg... Mi az istenért csinálja ezt?
Pedig 10-en már biztos jót csapattatok, bár én azt is élveztem mikor csak 3-an mentünk:)
Ha egyszer megjön a lánckerék rendezek egy szombat esti partyt a tiszteletére!
Jó reggelt!
A buksim az nem , de a popsim annál inkább...
Ilyen szép csúszdát a Dolomitokban sem láttam, remélem nem szorult bele a pici buksid
Pedig tegnap 10-en! mentünk Gyulakeszire, óriási csapatás volt!
Na már itt is tájékozódhatunk?:)
Ez jó!
E-mailom szerintem szarakodik, megint nem jött tőled semmi pedig biztos küldtél körüzenetet :(
Sajna lánckerekem még mindig nincs, mára ígérték az új verzió szerint, úgyhogy talán...
Legalább itt a Sportmotoron láthatom mikor lesz gurulás, jó ötlet volt!
Szép estét!
Nem egy Dolomitok, de lehet szép ez is!
Nem jó a fejemre, úgyhogy nekem nem ér meg néhány forintnál többet, azonban befektetési céllal annyiért megvenném
Csütörtökön 17:00-kot indulás egy eszeveszett csapatásra a Penny melletti OMV kútról.
respect Sós Gábornak, és a motoros összetartásnak a gyors segítségért
Hali!
Nagy gondban lennék. Szükségem volna egy 24es villáskulcsra, itt Veszprémben, kerékanya lazításával egybekötött lánc meghúzáshoz, csak egyik helyi ismerősőmnek sincs Veszprémben ilyen, az én garázsom meg ugye Kisbéren van, ha valaki esetleg rendelkezik ilyen kaliberű szerszámmal, esetleg a közelben is lakik, vagy a mai nap folyamán motorra pattan, nagyon díjaznám ha egy fél órára kölcsönkaphatnám a mai nap folyamán. Egyetem utca 14 nél tanyázom! számom: husz 4672392
Háát őő igen!
Köszi, leboltotltam már egy másik vonalon.
Igazad van, most beszéltem a Patrikkal, nálam volt a hiba küldött e-mailt, de nekem nem jött meg, vagy elkevertem :(
Pedig szabadidőm is lett volna bassza meg
A házgyári úton van egy srác aki motort is javít, egy Repsol-ja van.
Lengyelpiac bejáratával szemben, a munkaruházati bolt mögött. (Halker udvar)
Ha érdekel megadom a számát, nekem ő csinál olajcserét, szerencsére mást még nem kellett...
Helló!
Tegnap gurultál a plasticosokkal? Csütörtökönként van menet, én is tag vagyok, de a vasárnapi Euro-ringes gurulás óta nem jött e-mail..
Ma gurultam a plasticosokkal, nem az a kék R1 volt, az épp és egészséges. :D
Villogott, szirénázott. Egy szem kék Yamaha ismerős a környékről, a Plastic Rockersek közül való
Ha villogott a mentő, akkor talán nincs nagy baj...