Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ruhában nem...
Nem lehet, hogy snegurochka keresett?
Jó neked, én nem láttam kb mióta voltunk füreden közösen, lehet én sem ismerném meg egyből
Attól pont nem félek Valami picnerka volt azt hiszem az msn cim boldog tulajdonosa, már amennyit sikerült elkapnom abban a pillanatban no mindegy, gyorsan elfelejtem, aztán ha akar valamit majd megkeres a maradék módon (telefon, email, iwiw, facebook, levél, vagy esetleg személyesen )
Találkoztam 1 hete Annával! Alig ismertem meg motoros szerkó nélkül!
Áááá ne aggódj miatta. Csak egy szőke topmodell volt, aki szeretett volna Veled megismerkedni. Lehet még szerencséd az életben!
Elszaródott az msn, ami a gépen van, és igy ilyen netes msnt használok... ami teli van reklámmal... aztán ahogy megláttam, ikszeltem is ki, csak miközben nyomtam le a gombot, vettem észre hogy valaki felvett...
És ilyenkor idegesitő, mert nem tudom ki az és mit akart
Ebuddy? Az meg mi? Nem kel wc-re menni? Elektronikusan elintézi? De le vagyok maradva!
Megy a rosseb, olyan fáradt vagyok mint a dög...
Az előbb is felvett valaki msnre, de ebuddyt használok, azt hittem hogy reklám, és kinyomtam a fenébe
Szegény gyerek! Aztán a buliból jönne oda bringával, hátán a 10 literes benzines kannával!
Akkor pont tudna jönni!
menj bulizni
Nekem megfelel. Indulok is aludni... a héten még nem aludtam egy tisztességeset
Pihi napja van:), nem dolgozik
11 Almádi?
Gabrowich nem jön fagyizni?

És mikor? Csak hogy időben felkelek
Erre mondják, a "szemetet" össze fújja a szél
Azt úgy is szeretek
Akkor ráérek 10.55kor elindulni!
te is jöhetsz nyalni
Gabrowich holnap nem dolgozik, de találkozhatunk a központban a fagyizónál, kb 11 kor
Akkor én robogóval! Mikor találkozzunk ott?
puding
kerékpár