Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Különben is, úgy emlékszem Te rendelted ezt a topicot!
Ma este 6 körül 73ason baleset, a Videoton után Balatonfüred felé, a bal kanyar után. Családi autó vs kék Yamaha R6/R1. Motoros már nem volt a helyszínen, valószínűsíthető hogy a pár perccel korábban szembejövő mentőben tartózkodott. Részleteket nem tudok, buszról láttam az eseményt.
Hogy Te milyen rendes srác vagy!
Üdv!
Gondoltam ha már benéztem akkor köszönök is.
nem tartott ám sokáig...
ez az egyenes beszéd.
csak az nem hibázik aki nem dolgozik, előferdül...
Hidd el, értem én, mérnök ember vagyok, a nyilakat jobban értem mint a szavakat. A Pista haverod elk....ta. De 2 nap múlva kijavította.
De sok időtök van!
én értettem, de, hogy te is értsd rajzoltam neked

ideni e:
neeeem , sejtem, hogy jól láttad, de én nagyon jó barátságban vagyok a Pistivel és csak védeni próbálom. (de lehet nem is Ő szerelte.)
Hát akkor hogy fogalmazzak, hogy egyértelmű legyen? Forgásirányt jelöl a nyíl, az ellenkező irányba mutatott. De édes vagy, hogy még ezt sem nézted ki, hogy átlássam.
relatív.ha lent volt a nyíl akkor jó...de ha fennt akkor tényleg
Nem arról volt szó, hogy én főzök, mosok?
A fotózás elég kevés, 5-6 pasira főzni, mosni,.........is kell
Lehet, hogy az élmény lesz belőle! Szép lenne a motor gyári dobozzal, de egyre jobban be vagyok sózva egy ilyen túrára... Úgyis nyerek a lottó, és akkor lesz mindkettő!
De a barátnőmet nem hagyom! Ő készíti majd a szebbnél szebb fotókat rólunk! Na jó! A táj, meg a motorok (XX, VFR1200) sokkal szebb, mint ...
Az nem rossz ár érte. 15 ezer Ft postára angliából.
Kapaszkodj meg! A 345 fontos dobozt 230 fontért hoznák haza! De kaptam egy tippet, akik 12+áfáért hazahoznák. Szerintem decemberi projekt lesz!
Ez sem rossz, de az XX dobozokkal nem is lehet össze hasonlítani, főleg az áruk miatt.
Köszönöm.
Hát az XX.

A másikt nem találtam.
Melyik is?
Józanodás...
Szép jó napot, estét és reggelt!

djtoci: tényleg elég király a doboz.
Vasárnapra van valakinek valami ötlete? persze idő függvénye tudom.