Szép estét!
Ennyiért nem is rossz! Szerintem ehhez nem jár a napszemcsi, bár a magyaron kívűl más nyelven nem beszélek (és ezt az egyet is nehezen... )!
Nem tudom még
Most a suli miatt hanyagolom a motort egy kicsit. Szeptember elején tankoltam teli a motort, még félig van aztán majd meglátjuk mi lesz.
Aaaangol, szakdolgozat, suli, meló, motor... utóbbi kettő összefügg, és háttérbe szorul
Soha......alólam fog kirohadni, márha arra képes lenne, de ez lefordítva én fogok lehoradni róla.
De ha már megtehetem akkor szivesen megyek más motorokkal is. Sokszor azon élvezkedem, hogy milyen jó az XX, de olyan is volt már, hogy azt gondoltam, ez már majdnem olyan jó. Persze ez nekem. 1 baja van csak az XX. De tökéletes nem létezik, a hibák pedig arra jók, hogy lássuk milyen közel áll a tökéleteshez.
Te... hogy híjjják a fiadat? A pázában este volt a sorsolás és egy Sóos nevezetű a Rómer Flórisból nyert volna. Nem Gábor volt, azért kérdezem. Töltöttetek ki olyan nyerős cetlit?
Mindegy milyen motort veszel, csak olyan legyen amivel nem mentem még és nem próbáltam még ki. Tehát előtte egyeztessünk mit is vehetsz majd, de szerintem még itt sokan fognak segíteni. De a végére szűkülni fog a kör.
Ez gyors volt
Anno említetted a közös kaját - május 16 link
A kérdéskör kimerítő volta miatt a személyes találkozót részesíteném előnyben, amennyiben van rá valamikor időd.
Ennyiért nem is rossz! Szerintem ehhez nem jár a napszemcsi, bár a magyaron kívűl más nyelven nem beszélek (és ezt az egyet is nehezen... )!
Most a suli miatt hanyagolom a motort egy kicsit. Szeptember elején tankoltam teli a motort, még félig van aztán majd meglátjuk mi lesz.
Aaaangol, szakdolgozat, suli, meló, motor... utóbbi kettő összefügg, és háttérbe szorul
Esetleg, ha tud valaki CO-s vagy porbeles hegesztőt occsón, nagyon occsón akkor szóljon. Karosszériázásra.
Minden listát elfogadok.
Az én kis rögtönzött listám:
Husaberg FS650
KTM RC8
Ducati Desmosedici RR
Ducati Hypermotard
Kawasaki Kx500/Honda CR500
Honda VTR SP2
Yamaha Raptor 700
Cross motorok: 125-250-500 2T, 250-400-450-650 4T
Pályamotor: 600-750-1000
De ha már megtehetem akkor szivesen megyek más motorokkal is. Sokszor azon élvezkedem, hogy milyen jó az XX, de olyan is volt már, hogy azt gondoltam, ez már majdnem olyan jó. Persze ez nekem. 1 baja van csak az XX. De tökéletes nem létezik, a hibák pedig arra jók, hogy lássuk milyen közel áll a tökéleteshez.
talán nem jó az XX és le akarod cserélni?
Ha jól emléxem mondtátok, hogy érdekelne ilyen és szerintem ennyiért szinte ajándék. Én méretemben nincsen, sajnos!
Bocs,nem jó, a fiamra kell vigyáznom, hétfő?
Üdv
Gábor
És köszönöm!
Diétázom , délután egy kávé a Sparban?
Üdv
Gábor
Anno említetted a közös kaját - május 16 link
A kérdéskör kimerítő volta miatt a személyes találkozót részesíteném előnyben, amennyiben van rá valamikor időd.