Gábor! Hallottad, hogy bezár a kedvenc Honda szalonunk? Most kéne valami hasonló konstrukciót kérned a VFR-re, mint amit a másikra kaptál! Vagy már megtetted?
Egyébként én is egyet értek, de nem általánosításban, hogy mindenki, de sajnos többen mint az elenyésző és ezzel rontják a rendes rászorulókat, mert sokan lehetnek akik ezért nem adakoznak, hiszen nem tudhatják, hogy hova kerül.
Na látod, hogy nem értettél meg. A laikus emberek ugyan úgy általánosítanak a motorosokról, ha látnak egy renitenst, ( egy gyorsan hajt, akkor az egész motorostársadalom kutyaütő), mint ahogy te tetted a lakosokról. Kiragadtál egy példát és köré felépítettél egy ideológiát. Nem hiszem el, hogy ott mindenki dirigál, meg árulja az adományokat. Na de köszi a jókivánságokat az időre nézve. Természetesen ha esik én sem megyek, de a hideg annyira nem zavar, nem binárisan ( O-1) működik a csuklóm én nem csúszkálok.
Térítésmentes szolgáltatások:
- uszoda
- szauna
- grillezési lehetőség
Ár: sikerült motoros kedvezményt kialkudni, így összesen : 95 EUR
Ami nagyon fontos, rossz idő esetén lehetőségünk van külön költség nélkül módosítani az utazás időpontját, tehát nem kell esőben motorozni, és valószínű, hogy fel tudunk motorral menni a Grossglockner-hez.
Inkább választom a zárómotoros szerepkört, az lazább:)
G