Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lánc az nem gáz, netről megrendelem, meg a lánckerekeket, nekem egy penge szerelő kéne. A Suzukihoz nem viszem, mert a múltkor a gumit is ellentétes forgásiránnyal rakták fel, diletánsok. Ennyi erővel betolhatnám a Tescoba, aztán ott az egyik pénztárost ráuszítanám, ilyen munkát az is tudna. :D A Tatay meg lehúzós, ahogy megtapasztaltam.
Gábor! Szerinted ez mennyibe állna meg házhoz szállítással?
És elküldenék magyarba is?
Lehet, hogy hamarosan a segítségedet fogom ismét kérni!
Jó reggelt!
Ha Hondád lenne mondanám, hogy vidd fehérvárra, vagy Dunaújvárosba, de így fogalmam sincs. Láncot tudsz szerezni a ZZR/Hegylakó topicon fellelhető "kutyától", aztán már csak egy jó képességű szerelőre lesz szükséged. Azt viszont nem tudom Veszprémben van-e. De szerintem megkérdezheted a Suzuki szalonnál, vagy a Tatay-nál a budapesti úton. Több ötletem nincs.
Nekem Hondám van, azon meg csak olajat cseréltettem, így nincs tapasztalatom szerelő ügyben.
Friss hús vagyok veszprémben....na jó, két éves. Segítenétek?

Hol tudnék korrekt áron láncot csréltetni? Aki igényesen dolgozik.

Köszi.
Valaki suzuki RM250(2003)-hoz berugokart nem tud esetleg?Ár megbeszélés szerint!Várom hívásod 30/6447507!
Durva nem? De szerencse az első gazdi bukta a legtöbbet, 1 évesen vette 1,9ért.
OK:)
Én majd egyszer felhívlak, hogy menjünk motorozni, és akkor majd jól körbenézem a mocit! Jó lesz így?
csak a szívem fájdítod, eddig 2 érdeklődő volt telefonon,de megnézni még senki nem nézte meg
hogy lementek az árak... 3 éves 1,6m....
Gabi, rakattam fel neked VFR-es videót a főoldalra....
Nem vezetheted, mert zörögni fogsz benne!
Ha harckocsim lesz, a köz érdeke is hogy megtanuljam vezetni
Az egyik ajkai haverom is megbolondult, az is árulja a motorját. Fekete Tuono 2OO7es. Nem kell valakinek? Ha a Gabi 2,3at kér CB-ért, ez akkor megérne 4,8at is, mégis 1,6ért adja.
Ne fényezd magad &rash ! Lesz az még jobb is !
Talán
de másokban igen
Tankot akartál mondani azzal nem teszek magamban kárt... talán
Hali

Nem való neked speed motor, járj inkább BMX-el

G
Oké, de én direkt mentem fel mivel az alsó idom nincs rajta, igy az nem tud elakadni. Tesco előtt a fekvőrendőrön egyszer végighúztam már az alját, igaz két személlyel.
Oksi, értem, hasonló vagy mint az 5 éves gyermekem, ő is a parkolóban tanult meg kerékpározni, de nem ment fel a padkára, még fejlődnöd kell. Szólj a fiam segít neked, ha kell:)
Amig nem szokok hozzá, csak valami parkolóban használnám
Amúgy mostanában az aréna parkolójába megyen ki tanulni a lassú haladást, meg dönteni.
Valaki majd alkalom adtán eljöhetne külső megfigyelőnek, hogy mit nem csinálok jól.
Eddig azt hittem a portmotor alacsony ahhoz hogy a padkára felmenjen... tévedtem
Gondolkodtam rajta, szívesen neked adnám, de túl erős neked, veszélyes, féltelek, fiatal vagy, a te érdekedben inkább nem
Mit szólnál, ha csak simán odaadnád nekem a CB-t, legalább nem foglalja a helyet. Nálam meg talán elfér a garázsban két motor Te meg tudsz venni a másik helyére(!) újat
Az enyémben is tombol a nyomaték, pedig nem is V2-V4!
És ráadásul még tetszik is!
Kell még ennél több?!