Áhh ne sajnáld, már elvittük gumishoz holnap hozhatom haza Háát szerintem meg valaki olyan volt akinek nem tetszett a mocc hangja mikor jöttem mentem vele! Aztán gondolta hogy elintézi már! De rajtam nem fog ki! Vadonat új volt kb 5hónapos De nem gond, a moccra szeretek pénzt költeni!
Végignyomtam én az előzményt és én is ott voltam közötte! És gondoltam én kaptam hozzászólást! De tényleg ne haragudj! Tegnap este óta fejjel lefelé áll a világ! Tegnap moccos társakkal ugy volt megbeszélve h tali a plázánál hát én el is készültem meg midnen, hogy odaérek fél10re de nem jött össze, mivel kinthagytam az udvaron a morort( sokmindenki kérte h hagy legyen már kint hisz gyönyörű meg sokan dícsérték, de van egy rosszakaróm is mostmár ez is kiderült) és valaki elintézte elég rendesen (kiszurta 3szor az első kerekemet) aztán engem hiába vártak plázánál késve érkeztem és autóval! pedig vártak sokan mert kiváncsiak voltak legfőképp moccra de engem meg megakartak ismerni! Aztán csak engem kaptak moccot meg nem :s Ugyhogy tegnap óta elég feszüt lettem!
Az a lány ott én vagyok a képek között!
Ha végignyomod az "előzmény" gombot, láthatod miért írtam!
Egyébként mi történt a motoroddal? És ki az a csaj a fényképeid között? Tegnap még nem volt ott!
Hát akkor viszont én kérek bocsánatot! Ne haragudj! Hibáztam! Elismerem!
Csak valahogy a hozzászólás ugy jött mint ha nekem szólt volna! De nem nekem! Ne haragudj mégegyszer!
Neked is szia!
Nem Neked írtam! Blacious-nak nem láttam még a mociját, mert nem ezen a környéken lakik! Én személyesen is megmondtam már Neki! Jót röhögünk rajta és megyünk motorozni! Miért bántanálak meg, amikor még két szót sem beszéltünk?
Szia!
Hát kössz szépen! Ez elég rendes volt tőled! Hmm azért mert nő vagyok nekem már nem lehet motorom?Nem lehet komoly gyönyörű gépem?
Miért vádolsz meg ilyen idiótasággal? Miért lenne nekem az jó, hogy más motorját rakjam fel saját képnek? Hogy utánna egy geci embernek nézzenek amiért csak a szám nagy? Nem vagyok az a tipus aki hazudik, de ha ismernél ezt tudnád jól! Nem szeretem ha csak ránézésre mondanak véleményt! Sztem én nem bántottalak egy szóval sem téged! Te meg bunkózol itt Hát azért egy magadfajta embertől nem ezt vártam! Na de hát mind1! Engem hidegen hagynak az ilyen emberek!
Én egyből eladnám! Nagyon pang a piac, és minden vevőt meg kell fogni! Ha sokat vársz, akkor a nyakadon marad(hat), és rossz emlékeket idéz fel benned! Meg jókat!
gyermekmotoroztatás, motoros vezetéstechnikai pálya, KRESZ teszt, közlekedésrendészeti eszközök bemutatása, Vas Megyei Baleset-megelőzési Bizottság bemutatói
A felvonulás után várunk mindenkit a Sport Sörkertbe (vízöntő út 7.)
18:30 : Stone Desert
20:00 : Maszi-Vok Rock Band (hazai rock feldolgozások)
A rendezvényre a belépés mindenki számára ingyenes.
majd megláttom még hogy lesz mert itten van egy leányzó és oda megy nyaralni 1 hétre aztán lehet lemegyek én is és vele jönnék haza egy bicó nem érdekel
Sziasztok segitséget kérnék Veszprémben van : hoskovó lakótelep vagy hasonó ? előre is köszi fontos volna ha utcát mondtok az is nagy segitség volna vagy ide vagy a Szolnok Forumra irjatok köszi még egyszer
Cső csülkök
Motoroztam ma egy rohadt jót. Zánka - Tapolca kanyargós, meg Sümeg felé. Meg voltam Petróval egy bauxitbánya maradványainál.
Nem finomkodtam a gázzal
108 km / 6,25 liter - nem egy rossz fogyasztás
Zizi repül mint állat, és végre elkezdett kopni a gumi széle is
Mennyire volt csere érett a gumi?
Az a lány ott én vagyok a képek között!
Egyébként mi történt a motoroddal? És ki az a csaj a fényképeid között? Tegnap még nem volt ott!
A tiéd is gyönyörű példány!
Csak valahogy a hozzászólás ugy jött mint ha nekem szólt volna! De nem nekem! Ne haragudj mégegyszer!
Nem Neked írtam! Blacious-nak nem láttam még a mociját, mert nem ezen a környéken lakik! Én személyesen is megmondtam már Neki! Jót röhögünk rajta és megyünk motorozni! Miért bántanálak meg, amikor még két szót sem beszéltünk?
Hát kössz szépen! Ez elég rendes volt tőled! Hmm azért mert nő vagyok nekem már nem lehet motorom?Nem lehet komoly gyönyörű gépem?
Miért vádolsz meg ilyen idiótasággal? Miért lenne nekem az jó, hogy más motorját rakjam fel saját képnek? Hogy utánna egy geci embernek nézzenek amiért csak a szám nagy? Nem vagyok az a tipus aki hazudik, de ha ismernél ezt tudnád jól! Nem szeretem ha csak ránézésre mondanak véleményt! Sztem én nem bántottalak egy szóval sem téged! Te meg bunkózol itt Hát azért egy magadfajta embertől nem ezt vártam! Na de hát mind1! Engem hidegen hagynak az ilyen emberek!
Nekem azért szép a motorom, mert létezik! Nem csak képen, hanem IGAZIBÓL! A tiéd meg, csak elbeszélések útján...
Szeretnénk meghívni bennetek egy jó hangulatú szombathelyi motoros napra ,amely a motorozáson túl a baleset-megelőzésről is szól.
Program:
2010.szeptember 4.
helyszín: Family Center Szombathely
13:00 : vezetéstechnikai és ügyességi verseny
(Szombath András rendőrségi vezetéstechnikai kiképző instruálásával)
14:30 : Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság motorosrendőreinek bemutatója
15:00 Szelei triál motor show
16:00 : Tűzoltóság Szombathely közúti baleset mentésének bemutatója
17:00 : motoros felvonulás (Rendőrségi biztosítással)
Továbbá a rendezvény egész ideje alatt:
gyermekmotoroztatás, motoros vezetéstechnikai pálya, KRESZ teszt, közlekedésrendészeti eszközök bemutatása, Vas Megyei Baleset-megelőzési Bizottság bemutatói
A felvonulás után várunk mindenkit a Sport Sörkertbe (vízöntő út 7.)
18:30 : Stone Desert
20:00 : Maszi-Vok Rock Band (hazai rock feldolgozások)
A rendezvényre a belépés mindenki számára ingyenes.
Sátrazási lehetőség is megoldható
Üdvözlettel:
Sinkovits Tibor Norbert
Szombathelyi Motorosok Egyesülete
http://www.szombathelymoto.atw...
email: sinkohornet@citromail.hu
Vigyázunk magunkra
Nekem nem tetszik a toci Valamiért nem jön be
Motoroztam ma egy rohadt jót. Zánka - Tapolca kanyargós, meg Sümeg felé. Meg voltam Petróval egy bauxitbánya maradványainál.
Nem finomkodtam a gázzal
108 km / 6,25 liter - nem egy rossz fogyasztás
Zizi repül mint állat, és végre elkezdett kopni a gumi széle is