Annyira nem néztem körül, Sne-t és &rash-t figyeltem.
Holnap nyomok egy 16 órás műszakot, muszáj előtte pihennem! A sátorozós-agyonzabálós-agyszétpihenős hétvége elég kemény volt!
Voltam ma kint a tesconál a parkolóban játszani. Kérdeztem a biztonságit, mennyire preferálják, ő azt javasolta menjek az obihoz, vagy az arénához, előbbinek saját operátora van, mig a tescot a rendőrség lesi, utóbbinál meg fene tudja, de nagy a parkoló. Arénás parkoló tényleg nagy, sokkal jobb mint a tesco, igaz térkővel van borítva. Jobbra már egész szépen körözök egyhelyben, balra még némi gyakorlás kell, illetve az első féket már bátrabban használom, igaz stoppie még nem sikerült.
Most már én is... elkurtam egy lehajtót, mert már fáradt voltam, aztán bekeveredtem érdre, ahol rohadtul nem volt kitáblázva semmi, kavarogtam egy darabig, aztán egy buszmegállóban megkérdeztem szerintem a környék leghülyébb csávóját, hogy hogy lehet eljutni a 7esre - nem tudta, akkor tárnok felé? nem ismerem én ezeket az utcákat, és néz bambán Aztán benzinkúton kértem útbaigazítást...
Mivel már haza akartam érni, elég vadra sikeredett a tempó
Punnyadunk-punnyadunk? Vagy más is dolgozik állandóan, nem csak én?
A mester füstjelei: 1
Nehezen lehet látni, de ott van a konzol.
Most viszont mentem! Jó éjt!
Holnap nyomok egy 16 órás műszakot, muszáj előtte pihennem! A sátorozós-agyonzabálós-agyszétpihenős hétvége elég kemény volt!
Láttad az XX képeket? A konzolt lefotóztam. Elég frankó és könnyen kivitelezhető.
Nézd meg mit működtek a 2 fórumlakó a kakucson. A fotógalériámban.
&rash nem hagyta ki a füstöt most sem.
Még mindig nyaral mindenki?!
Akkor is ha feltételezem sehol nem csúszom el.
Sajnos lassú a net igy lehet még holnap is tölteni fog fel képet, de már vannak szép képek. A füstöd rendesen látszik. Minden füstöd!
Körözz szorgalmasan, mert nagyon fontos. De komolyan. Meg a fék, mert ha állandóan füstölsz akkor romlik a féktávod.
Füstölős fékezős képek hun vannak-e?
Mivel már haza akartam érni, elég vadra sikeredett a tempó