kb. 4-5 éves már a sisakom, és azt mondta még annó a kárszakérő h. akkor már lassan csere értett.
Úgyhogy ha azt vesszük h. mondjuk 50e a sisak újonnan, figyelembe veszem az 5 éves avulást, akkor azért nem fizetett érte rosszul...
Még csak tegnap tettem fel a motort hirdetni, de már ajánlottak cserélt, meg olyan árat is amivel 0-ra kijöhettem volna, de ha már ennyire elhúzódott, akkor már azért sem oda olcsó pénzért, tudom h. mennyit érthet, fizessék meg az árát
Elég valószínű h. mostanában nem fogok tudni motorozni, mert nem lesz mivel, úgyhogy addig marad a kis 50-es zümmögő
Jó reggelt!
A sisakot keveslem, viszont ha a motorból "jól" szállsz ki, akkor más. Bár nem jöhet ki jól a dolog sehogy, mert eddig volt motorod, de ezután...
680-ra értékelte a motor baleset előtti értékét, úgyhogy nagyjából korrekten, meg 15e-t adott a sisak miatt.
A kárszakérőmmel teljesen meg voltam elégedve, nagyon jófej volt és segítőkész
Most pakoltam be a dobozom és nem fért be minden, kell az 55-ös minimum. Találtam egy 57 litereset 13.000Ft ért, újat, de ránézésre is szétesik, ha csomagot rakunk bele és megyünk németbe 200 felett akkor tuti megsemmisülne, de lehet márcsak a pakolás közben.
Úgyhogy ha azt vesszük h. mondjuk 50e a sisak újonnan, figyelembe veszem az 5 éves avulást, akkor azért nem fizetett érte rosszul...
Még csak tegnap tettem fel a motort hirdetni, de már ajánlottak cserélt, meg olyan árat is amivel 0-ra kijöhettem volna, de ha már ennyire elhúzódott, akkor már azért sem oda olcsó pénzért, tudom h. mennyit érthet, fizessék meg az árát
Elég valószínű h. mostanában nem fogok tudni motorozni, mert nem lesz mivel, úgyhogy addig marad a kis 50-es zümmögő