Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy sajnáltam... de egyenlőre jobb ez így.
Azt gondoltam h. 250ér el sem fogják vinni, ha tudtam volna akkor 300 fölött kezdem el hirdetni, na mind1 már...
Amúgy a kocsi már megvan: Peugeot 307 2.0 HDI
Sikeres voltál! Nekem 1 év alatt sem vitték el! Akkor mehetsz befizetni az új Suzuki-ra!
nem fogod elhinni.. 2 nap alatt elvitték a motorom
700ér vettem, használtam x ideig és most kiszálltam belőle 750-be szal. pang a piac?
túl olcsón adtam
Miből?! Zugvodkából?
Épp ezért most elmegyek és megtankolok zubrowkából
Fiatal koromban mentem annyit egy nap. De rég is volt...
Te nem jössz el? Legalább vigyázna rám valaki!
Motort mi? Valld be hogy puha vagy
Péntek szombat sűrű lesz: péntek meló, utána ring, aztán siófok coke club - vagy nem, szombat meló Mikor alszok aztat nemtom
Hali

Ilyen messzire még nem mentél mocival, féltelek

Üdv
Gábor
Elmehetnénk mellékutakon is, de nincs kedvem szétrázatni a motort! Egyébként nem kötelező!
400km autópálya Persze eger, lillafüred kárpótol, szép emlékek fűznek oda
Pénteken hungaroring
Esetleg jönne innen valaki? 6-700 km, amiből kb 400 km autópálya. Indulás reggel 7-kor, visszaérkezés időpontja az esti órákra tehető. A tempó erősebb lesz, mint ahogy itt "szoktunk" menni. Megnézzük a kékest, meg fagyizunk Egerben. Opcios még az Eger-Lillafüred túra. Ha valaki oda is menne, az 700 km-el számoljon!
Ez tetszik!
Jöttök a szombaton mátrába a nem létező XX-eddel? Én megyek az én nem létezőmmel!
Lehet amit én láttam az is csak kölcsön motor és nem is melózol, csak nem kapod meg mindig.
Kösz a cuccot.
Biztos a sármos mosolya riasztott el elsőre.
Jó éjt!
És ebbe a motorba mennyit raktál már bele?
Na de most én megyek pihenni! holnap ujra meló lesz! jóéjt mindenkinek!
Szoktunk menni nagyobb túrákra is! külföldre is sokat mászkálunk, meg az egész országba!
Csak ott mászkáltok a környéken, vagy szoktál menni nagyobb túrára is?
Nem egyedül szoktam motorozni! sok barát van ujfehértón akik állandó jelleggel vinnének magukkal! Hát a fogyasztása szerintem elég jó 5-6L/100km de ez valamiért válltozó!
Fogyasztás annyira nem izgat, nem rossz az ilyen körülmények között. Majrécsik fogyás viszont fontos momentum Végre elkezdtem kihasználni a motor tudását, bár még messzi a határ.
És ez csak egy 400as...
Egyenesben persze elfogy, de ott minden majom tudja cibálni
Egyedül szoktál motorozni?