Nem a sokadik! Ő az első "brutál gépem"! Hát ez hosszu történet de rövidre fogva a lényeg az hogy nézegettem használ moccokat aztán valamiért ő kivétel volt tetszett első látásra megszerettem és megkellett szereznem! És igy lettem hondás!
Hát az szép! Háth itt még nem csináltak olyat meg merem remélni nem is akarnak! Bízok az emberekben, hogy nem akanak a moccnak rosszat és ezért nem nyúlnak hozzá! De most a bizalmam megbukott és mostmár nem fogom kint hagyni! De mondjuk mostmár az esély arra hogy valaki hozzá ér az nagyon kicsi mert mindig a garázsba lesz!
Szerintem az normális, ha "használat" közben megnézik. Viszont én soha nem hagynám kint a ház előtt, hogy: " Tessék, szabad nyálat csorgatni" Gondolj csak bele, ha egy ilyen csodáskodó véletlenűl feldönti valahol... Nem is merek belegondolni. És volt már olyan, hogy feldőlt a motor, és cserbenhagyták... (Nem az enyém volt! )
Hát igen úgy a jó Én ugy megszoktam, hogy sokan megnézik, fotózgatják, kisebb leveleket hagynak a tankon hogy " Gyönyörű a gépem meg nagyon örülnek, hogy egy ilyen darab ékesíti az udvart!" Még az idősebb embereken is meglepődtem, hogy nekik is tetszik és leülnek a padra aztán nézegetik s mikor lemegyek boltba vagy bárhová már egyből megállitanak és áradoznak! És ugy voltam vele, hogy akkor maradhat kint mert itt jóemberek vannak! De az ember néha téved! néha vannak olyan helyzetek/emberek akik nem tudnak a jónak örülni! De ettől még nem hátrálok meg!
Egy személlyel jobban fordul a kawasnyikov