Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most mé' mondod?
De azért egyből rámoccantál
Csak egy darabig olvastam, de az qrva jó volt!
de ha tévednék itt 1 ügyvéd :D és volt politikus a védelmedre
Üdv bocsika a parasztkodásért , de hondás casjozni akartok nézzetek el a nyiregyi forumra utánna alkosatok véleményt :D ha jo szappanoperát akartok olvasni " elég nagy hantás"
Szasztok skacok! Vkinek nem volt véletlenül 900 as hornetje mert gondolkozok egy cserén és kellenne vmi info hogy milyen gép lehet. köszi a választ ha kapok:D
Nekem vasárnapra volt meghívóm, úgyhogy mi azért mentünk akkor. Csak ketten voltunk, nem tudtunk több jelentkezőt gyüjteni. A forgalom tényleg brutál volt, de még visszafele is.
Mi szombaton voltunk, fél 9 körül indultunk Veszprémből. Szerencsére nem esett, kényelmes tempóban leértünk, hosszú kocsisorok az M5-ről leérve Kecskemét előtt. A nap is kisütött 1 körül, a program állítólag a reggeli köd miatt úgyis csúszott 2 órát. A lényeget (svájciak, olaszok, horvátok) mind láttuk, aztán az olcsó magyar Gripenek fogócskáztak végül. 17.30 körül Lakiteleknek vettük az irányt, ahol szocreál kempingben olcsón megszálltunk éjszakára, rajtunk kívül alig voltak. Másnap ismét kényelmesen visszagurultunk, lényegesen gyérebb forgalom mellett. Nekünk tetszett, legközelebb akár együtt is mehetnénk.
Valaki a repülőnapra esetleg Kecskemétre? 8körül indulunk.
Szép estét!
Aki nem jött ma velünk, az sajnálhatja! 625 km-t mentünk, amiből a szerpentines rész 200 km volt! Bejártuk a Mátrát, meg a Bükköt! Holnap megyek vissza, jön valaki?
sracok,

most meg ez a helyzet megint loptak egy vasat:
exc300

ha valakinek felkinaljak, hallott rola hivja a szamot. az elozo moci (sx250) hala forumos kollegaknak par nap alatt meglett, rablasi modszer ugyanaz, helyszin ugyanaz, szal letszi segitsetek a tulajnak. barki barmit hall ...

koszi elore is!
Jó reggelt!
Blacious!
Éjjeli bagoly
Ha már (Honda) Homár
Ohh köszönöm szépen ezt az aranyos köszöntést! Ez nagyon aranyos!
Szép a ruhád, Szép a lovad.
üdv néked HondásCsajszi
Üdv mindenkinek!
ott a Balaton van benn elég víz
Még van egy kis dolgom, meg tusi! Otthon úgyis kikötötték a vizet!
hova sietsz? addig még van időő...
pfff... attól h. a Hornettel volt a baleset és most is olyat vennék ha vennék, mert nagyon tetszett
Most mentem! Melónak vége (10-kor)!
Akkor Ti egy rosszemlékű család vagytok? Inkább mint rosszéletű...
Akarom mondani: pjözső!
Amúgy tudom h. jó márka a Suzuki néztem azokat is, de az a baj h. mikor megemlítettem anyának h. lehet h. Suzuki lesz, akkor mondta h. jó legyen, de ő nem fog bele ülni...
Volt egy balesete ő vezetett és elég rossz vége lett... azóta sem vezetett ugyh. semmi baja a suzukival, de ha meghallja a nevét akkor egyből feljönnek a benne a rossz emlékek...
Légy üdvözölve a csapatban kedves pözső307hdi!