Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Remélem nem baj, hogy átnéztem a szomszéd körzetből!? Gondoltam benézek már hozzátok
ez már kérdéses
de az tudom h. az autó váráslás egy nagyon utálatos dolog, 2 hete mást se csinálok csak autót keresek-nézek és sorra állapítom meg h. ez ezért nem jó, ez meg azért...

Eladás alatt van, pontosítok ma tettem fel.
A biztosító már kifizette a különbözetet a kár előtti meg a roncsért ék között. Ha tudom akkor én adom el, akkor még jobban jártok mint ha leadom annak akit a biztosító megnevezett.
Vagy "audia4cabrio98"?
És akkor a neved "swift98" lesz?
Üdv ismeretlen!
Mi van a mocival!? Adott a biztosító árajánlatot?
Hali mindenki! Jó rég írtam már ide, ezért úgy gondoltam h. már épp itt az ideje..

Röviden a lényeg: még mindig nem jött teljesen rendbe a lábam a baleset óta... picit fáj, meg ha sokat dolgozok akkor be is dagad, pedig már 4 hete történt... Bár nem ez az elsődleges ok ami miatt eladom a motort és autót veszek helyette, vannak más okai is, majd ha jöttök Füredre akkor elmesélem
BIKE EXPERT HandelsgesmbH
Fischauer Gasse 162
A-2700 Wiener Neustadt
Este ezt nézegettem, és elég jónak tűnik. De nem találom a pontos címét.
hali

Szerintem itt a legnagyobb a kínálat: http://bike-expert.at/ ,
közelebb is van mint Bécs.

Üdv
Gábor
Szép reggelt.

Azt nekem is kell vennem. Ezért jó nem pár márkát ismerni. De sajnos nekem eddig nem volt lehetőségem max 10 et kipróbálni (márkát).

Bécsi körút pesten van? Vagy bécsben a nagy körút? Maria strasse, ha jól emléxem?

Nemrégen találtam egy oldalt ahol nagyon sok sisakot tesztelnek az UE szabványnak és ezt megosztják a nagyközönséggel is. Angol nyelven. Mutatják, hogy jó, hol nem és ilyesmi.
Szép reggelt ! Csak még egy gondolat bukósisak ügybe tavaly a Bécsi körúton volt alkalmam felpróbálni az összes sisak márkát , ott kint volt választék , mondom az én fejemre a következő gondolat érvényes : két márka létezik amit legközelebb veszek vagyis vennem kell mert nincs normális bukóm , Arai vagy Schubert .
Üdv.
Nagyon úgy fest, hogy pest lesz a dologból. Köszi a tippet.

Amúgy németnem, osztákban is csak keresnénk a legjobb ajánlatot.
Igen, de előbb meg kell tudni, hogy mi jó és mi nem.

Azért keressük a próba helyet.
Hali Balázs ! BP. a nagy faluban a Super Zone-ban , szerintem a legjobb választás . Mi tavaly végigjártuk egész Bécset , a minőség ott is drága.
Nekem volt , van Spidi cordura ruhám , de az egyberészes Berikről nem mondanék le. Sőt mióta rám tágult nem is hordom a cordurát.
De ez szak egy vélemény volt.
Szia

kövesd Norbi példáját:) ebay.de

Üdv
G
Az igaz. De ki csak annyi pénzzel mennék, hogy akkor már a ruha jönne vissza. Pest meg nem a szívem csücske, de nagyon úgy fest, hogy oda kell mennem.

Kinéznénk egy márkát és típust és méretet és arra vadásznék kint a neten.
Szia

Pest 130 Km, Bécs 220 km, nem nagy a különbség egy xx-el.
Vagy: www.bike-expert.at

Üdv
Gábor
Na igen.

Arra gondoltam én is. De oda nem olyan könnyű kinézni.
hali

Bécset és annak környékét javaslom, ott legalább van kínálat:)

Gábor
Akkor pesten kívül?
Sehol
Kérdés.

Üdvözlök mindenkit.

Szóval, hol lehet próbálni bőr motoros ruhákat Veszprémben?
Voltunk a Suzukinál és a Tataynál, de egyik sem tartott túl nagy készletet és még azok sem voltak egészen jók, de egy darab női sem volt.

Köszönöm előre is.
Egyenlőre IGEN!
Csak actevót rakok bele! Ez már bizonyított!