Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is jó robogóba!
Mert abból ilyen árban kellett volna. Ezzel eddig 3000 km-t mentem és most öntöttem bele a maradék 2,5 decit a robogóba.
Persze! Jövő hét végén megyünk egyet (2-300 km-t)?
Méér?
Reggel sikerült elérnünk a srácot a GIVI dobozosat. Amint kirakta a hirdetést, 1 órán belül el is adta.

Nem alkudtam, elfogadtam.
Frankó. Akkor már nem csak látod a fényt az alagút végén hanem már a végét is.

Akkor láthatom majd?
Mondtam, hogy pont nem érek rá! De jövőre már be van tervezve, a horvát út után!
Hali

Jövő hét csütörtök,Szlovénia. Tedd magad szabaddá, kell egy lányos alkat is a csapatba.

Üdv
Gábor
Mikor indulunk? Csak mert pont nem érek rá!
Hali

Igen viheted, meg az egész csapatra főzhetsz, moshatsz

Üdv
G
Nagyon rendes vagy velem!
Vihetem majd a cuccodat?
Hali
Ha elkészül jöhetsz velünk hosszab túrákra is

Üdv
Gábor
Kár, hogy nem Actevo 2T!
Szép napot!
Befaragtam a féklámpát a dobozba, meg bekötöttem a motoron a vezetékeket! Kib@szottúl qrv@ra jól néz ki! Már csak a tartó kéne,és űberkirály lesz a gép! Talán az is kész lesz holnapra, de az is lehet, hogy a polírozása marad csak vissza. Mindegy is, mert sosem jártam még ilyen közel a végéhez!
Végülis felgyorsulok 1x 300 fölé aztán ki a kulcs és gurulunk Bánd ig. Nem rossz terv. Meglássuk mi lesz belőle.
Tudod, ha akarsz valamit akkor sokat civódsz magadban, hogy ha ez vagy az így lenne vagy ilyesmi akkor talán, de izé...............ezt meg nem szeretem, ha 40 ért adja akkor össze szedem rá valahogy a pénzt.

Ja, amúgy kinéztem egy GIVI T426 ot, oda adnák 20 ért. Vadi új.
Lendületből!

Egyet nem értek. Ha nincs rá keret, akkor minek küzdesz?
Mert 40-em sincsen rá. Így nyugodt leszek majd, csak akkor lesz para, ha a 40 re igent mond. Bár attól nagyobb baj, ne érjen.

Most még ott tartunk, hogy miből menjünk le Bándra.
Nagyon ne alkudoz, 50-ért is ajándék! Miért akarod a vonalat mindjárt az elején megszakítatni? Hiszen alig tudod felhívni...
Ma már 5x hívtam. De nem adom fel, csak miután megmondja, hogy 40 ért nem adja oda.
Rossz helyen vagy, mert itt csak néha szemetel egy kicsit.
A dobozt ne add fel! Lehet csak nyaral az eladó. Anyit megér az a doboz, hogy naponta felhívod! Szerintem.
Sziasztok!

Szeretném felhívni figyelmeteket egy Montenegrói túrára.
Részletek itt:
http://www.kantavar.hu/reszlet...
Szép jó napot. Arra nem esik semmi az égből?

Itt már 3 napja nem szűnik az égi repedés.

Djtoci, amit küldtél doboz......a srácot minden nap próbálom elérni, de semmi vissza jelzés. Most már szinte biztos, hogy nem lesz belőle semmi. Sajnos.
Jó sokára!
Most itthon.