Szép napot!
Befaragtam a féklámpát a dobozba, meg bekötöttem a motoron a vezetékeket! Kib@szottúl qrv@ra jól néz ki! Már csak a tartó kéne,és űberkirály lesz a gép! Talán az is kész lesz holnapra, de az is lehet, hogy a polírozása marad csak vissza. Mindegy is, mert sosem jártam még ilyen közel a végéhez!
Tudod, ha akarsz valamit akkor sokat civódsz magadban, hogy ha ez vagy az így lenne vagy ilyesmi akkor talán, de izé...............ezt meg nem szeretem, ha 40 ért adja akkor össze szedem rá valahogy a pénzt.
Ja, amúgy kinéztem egy GIVI T426 ot, oda adnák 20 ért. Vadi új.
Rossz helyen vagy, mert itt csak néha szemetel egy kicsit.
A dobozt ne add fel! Lehet csak nyaral az eladó. Anyit megér az a doboz, hogy naponta felhívod! Szerintem.
Djtoci, amit küldtél doboz......a srácot minden nap próbálom elérni, de semmi vissza jelzés. Most már szinte biztos, hogy nem lesz belőle semmi. Sajnos.
Nem alkudtam, elfogadtam.
Akkor láthatom majd?
Jövő hét csütörtök,Szlovénia. Tedd magad szabaddá, kell egy lányos alkat is a csapatba.
Üdv
Gábor
Igen viheted, meg az egész csapatra főzhetsz, moshatsz
Üdv
G
Vihetem majd a cuccodat?
Ha elkészül jöhetsz velünk hosszab túrákra is
Üdv
Gábor
Befaragtam a féklámpát a dobozba, meg bekötöttem a motoron a vezetékeket! Kib@szottúl qrv@ra jól néz ki! Már csak a tartó kéne,és űberkirály lesz a gép! Talán az is kész lesz holnapra, de az is lehet, hogy a polírozása marad csak vissza. Mindegy is, mert sosem jártam még ilyen közel a végéhez!
Ja, amúgy kinéztem egy GIVI T426 ot, oda adnák 20 ért. Vadi új.
Egyet nem értek. Ha nincs rá keret, akkor minek küzdesz?
Most még ott tartunk, hogy miből menjünk le Bándra.
A dobozt ne add fel! Lehet csak nyaral az eladó. Anyit megér az a doboz, hogy naponta felhívod! Szerintem.
Szeretném felhívni figyelmeteket egy Montenegrói túrára.
Részletek itt:
http://www.kantavar.hu/reszlet...
Itt már 3 napja nem szűnik az égi repedés.
Djtoci, amit küldtél doboz......a srácot minden nap próbálom elérni, de semmi vissza jelzés. Most már szinte biztos, hogy nem lesz belőle semmi. Sajnos.