Szép napot Hölgy és Urak!
Látom megkerültek az elveszett báránykák is!
Remélem egy pár sörér, vagy csokiért átadjátok nekem is a tudásotok egy kicsiny elméleti részét!
A falunkban ma a gyerekeket vitték Mini Morris-sal, és innen jött az ötlet (valamint a ZZR fóromon a Kutya szervezett hasonlót), hogy megszerveznék jövő ilyenkorra egy gyerekmotoroztatást itt a faluban. Tehát dátum nélkül, nem reprezentatívan, kinek lenne egy "jótékonysági" motoroztatáshoz kedve? Én biztosan kimegyek, csak egyedül nagyon ciki lesz...
Emlékek hétfőről:
Rohadt meleg volt a pályán, mentem pár kört, majd pólócsere. A bőrcuccok kifordítva szellőzés céljából, lassan nem ártana visszaforgatni őket.
A pálya viszonylag lassú, 100 felett nem nagyon mentem, a kanyarokban 50es tempó, de gyorsnak tűnt ez is. Legalább nem esik az ember nagy sebességgel, ami nem egy utolsó szempont.
Majrécsík? Az bizony hátul nekem sem maradt, elől még van egy fél centi.
Életemben először leért a lábtartó úgy, hogy nem estem el.
Sok mindent tanultunk, bár szerintem némileg bátortalan volt a társaság gyakorolni, legalábbis egy része.
Megtetszett ez a pályázás dolog
Gyakorolni mehetnénk parkolóba, mert még mindig rémesen szarul vezetek
Végre van kis időm a géphez ülni.
Milyen volt, egyszerűen jó.
Ha tényleg érdekel benneteket hétfőn első pályázásom volt, Kakucson.
Úgy döntöttem, hogy a gumimnak nem maradt pereme. A paracsík ezennel nem létezik
Erről a napról &Rash is tudna mesélni (még nem olvastam vissza ő írt-e már egyáltalán).
Mindenesetre a nap végére csak elfáradtunk.
Kellemes lassabb tempójú, de annál kanyargósabb pálya volt
A kedd-szerda pedig a Honda Safety Hungaria vezetéstechnikai pályáján telt. 10en voltunk, ebből 3an csajok.
Sok újdonságot nem hallottam, ámbár mégsem ment a pálya tökéletesen. A leginkább meglepő számomra az volt, hogy én is fel tudok emelni egy a földre eldőlt 240kg-os motort. Annyira hogy egymásután 4szer fel is tudtam emelni.
A pályákon ugye nem saját motorral kell menni, de ez nem is baj, mert az enyémet félteném. Nekem ugye cbr 600F-em van ott pedig cbf 500al mentünk, nem vészes a különbség.
Minden nap elején volt egy kis elmélet, a mikéntet beszéltük meg. Ám a második nap el lett halasztva ebéd utánra mert nagyon meleg volt. (mondhatni gatyarohasztó) És így állni full menetfelszerelésben a melegben... ez volt a legrosszabb.
Amit én még hiányoltam, hogy úgy éreztem nem foglalkoznak velem annyit amennyire a maximális fejlődéshez kellett volna. Bár lehet én vagyok telhetetlen. De azért ha kérdeztem válaszoltak meg a feladatokat is jól elmondták, és jól voltak összerakva úgy érzem. Mondtak pár dogot is ami a következő szinten van, egyszer remélem megy annyira hogy arra is eljussak
Mert ahhoz még van sok hiányosságom. Az elméleti tudásom megvan hozzá, meg gyakoroltam is, már csak reflexé kell válnia úgy gondolom. Szóval összességében én mennék még..
Ha bármilyen gyakorlatra kíváncsiak vagytok, elmondom, aztán majd maximum egy teszkó parkolóban együtt gyakorolhatjuk.
Látom megkerültek az elveszett báránykák is!
Remélem egy pár sörér, vagy csokiért átadjátok nekem is a tudásotok egy kicsiny elméleti részét!
A falunkban ma a gyerekeket vitték Mini Morris-sal, és innen jött az ötlet (valamint a ZZR fóromon a Kutya szervezett hasonlót), hogy megszerveznék jövő ilyenkorra egy gyerekmotoroztatást itt a faluban. Tehát dátum nélkül, nem reprezentatívan, kinek lenne egy "jótékonysági" motoroztatáshoz kedve? Én biztosan kimegyek, csak egyedül nagyon ciki lesz...