Kérdezd ám meg, hogy mennyiért csinálna egyet, ha tetszene nekem. Majd megyünk augusztusban Bándra addig elkészül, mert majd a kiránduláshoz szükségem lesz rá.
A pólót én simán csinálni fog, Erikával voltunk Honda boltban szétnézni, hogy milyet csináltassunk.
Kínain veszek 500 Ft ért pamut pólót egyszínűt és 1000Ft ért tartósan rányomatok egy csomó olyan dolgot amit akarok.
Én sem veszem meg, mert lebeszéltek róla. Viszont Mr. Hayabusa mondta, hogy nekik van "házilag" gyártatott, ami igényes is, meg szép is, mindezt tartós kivitelben. Szerintem télen csináltatok majd olyat.
A konzol készül(őben) van. Ha kész lesz úgy fog kinézni (platni nélkül) mint a vitorlás orrán a saválló kilépő. Természetesen polírozott kivitelben. Már csak a féklámpa csatlakozót+vezetéket kell kitalálnom hogy csinálom meg, mert ha nem kell a doboz, akkor a platnit majd le akarom szerelni, és abba kell belefaragni a lámpa érintkezőjét is.
Nekünk tegnap volt a szinkron és a gyertyacsere. 1 gyertya maradt, mert ahhoz a hűtőt kell szétszedni vagy lehet csináltatunk egy célszerszámot, mert az egyszerűbb.
Kár hogy ilyen drága. Különben nekem is kellene. De ha Te megveszed akkor elviszem egy matyó nénihez és megcsináltatom vele. Akkor is olcsóbban kijönnék.
Rohadt nagy itt a kihaltság. Szinkronizáltam egyet a motoromon, mert olyanom volt Ezen legalább nem egy óra hozzáférni mindenhez Holnap meg irány diófok
A pólót én simán csinálni fog, Erikával voltunk Honda boltban szétnézni, hogy milyet csináltassunk.
Kínain veszek 500 Ft ért pamut pólót egyszínűt és 1000Ft ért tartósan rányomatok egy csomó olyan dolgot amit akarok.
A konzol készül(őben) van. Ha kész lesz úgy fog kinézni (platni nélkül) mint a vitorlás orrán a saválló kilépő. Természetesen polírozott kivitelben. Már csak a féklámpa csatlakozót+vezetéket kell kitalálnom hogy csinálom meg, mert ha nem kell a doboz, akkor a platnit majd le akarom szerelni, és abba kell belefaragni a lámpa érintkezőjét is.
Nekünk tegnap volt a szinkron és a gyertyacsere. 1 gyertya maradt, mert ahhoz a hűtőt kell szétszedni vagy lehet csináltatunk egy célszerszámot, mert az egyszerűbb.
Király lett a gép nagyon.
Kár hogy ilyen drága. Különben nekem is kellene. De ha Te megveszed akkor elviszem egy matyó nénihez és megcsináltatom vele. Akkor is olcsóbban kijönnék.
Itt is mindenki motorozik?
Már csak ötöt kell aludni ;-)
Gábor! szerinted ez mennyibe kerülne szállítással együtt? A zebayen nem találtam még hasonlót sem.
Köszi, de nem hinném, hogy Neked ez problémát jelentene, de ha ebben segíthetek szívesen
Lazaságom jeleként a legközelebbi vezetéstechnikai, vagy
pályanapra ellátlak felnőtt pelenkával
Majd szólok időben, és természetesen MINDENKI AXXO-s pólót fog hordani!
Mint főszponzor, kötelességem is:)
G
(Hacsak megint nem a hófödte Bakonyt járod! )