Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó cakát!
Mikor lesz már kész, ma mondtak valamit?
Jó éjt!
köszönöm
am. nagy lenne még nekem, ja meg fenn is kell tartani...

a Hornetet is épp elég, most h. tipp-toppra megcsináltam, már meg műszakilag is minden okés volt, akkor lett a baj... bosszantó
Semmi ilyesmi. Ez a régi csővázas motoroknál volt. Vagy, ha valami rosszul volt beállítva.

Ja és XX el meg is lehet állni!
adat lap?
h. mit tud?
nem úgy feljebb te tudod te h. mire gondoltam
jóóó nekem a Hornet
Ez sornégy-jellemző! Itt az X11!
Jaaa én úgy értettem, hogy berezeg, mert a motor nem bírja, nem pedig hogy megy jobbra balra....

Nekem csinálja, de csak, ha kövér hirtelen gázt húzok, Ha fokozatosan akkor nem.
akkor jó, megnyugodtam

Am. a Hornet is beráz 6.-ba 40-nél nagy gázadásnál... meg sztem a többi motornál is

tartós tempónál nem zár be valamilyen sebességnél úgy hogy bizsereg a lábad v. ilyesmi? esetleg a kezed nem zsibbad?
Nekem még akkor sem! Ha beszitál az a kormánycsapágy, vagy a gumi hibája lehet! A sok egykerék megeszi az elejét.
Most lépek, mert holnap hosszú napom lesz! Jó éjt!
Egyébként hornet98-nak már nem kell feljebb nőnie hozzá! Ha nagynak érzed vegyél X11-et! az is állat gép! (hiába, XX az alapja! )
6. ban 40 nél kövér gáznál 2 másodpercig. De amúgy nem észleltem ilyet még és még senkitől sel hallottam. Az ST1300 az 60 nál csinálja asszem, de azt nem teszteltem.
azt hallottam róla h. beszitál 60 környékén... igaz ez?
vagy csinál ilyet?
Attól jobbat nem is vehetnél!
most úgy vagyok vele, hogy ha nagy leszek akkor majd egy XX-et szeretnék
Jó éjt!
Jó éjt!
Elköszönök reggel korán lesz a kelés .
Hát igen. Mikor XX et is vettem akkor egy 160.000 km es szerviz utánit néztem meg. Semmi komoly baja nem volt soha, csak a kötelezők. Páromnak azért is akartam VFR 750-et, mert tudtam, hogy JÓ!
http://www.hondavfrclub.hu/fra... Szewa ! Itt egy 230 ezer km -t futott szervízelési napló
Szép jó estét. A VFR 750 isten jó gép volt, sikerült is mennem annó vele, de csak keveset. És nem is volt rá panasz.
96 os évjárat , elég szarul számították be , de nem akartam egyszerre két motort . Annó Hondás berkekbe hallottam ez a típus
elment rendszeres karbantartással egy talán holland postásnál 1 mill km ert. Olvass utána valami rémlik voltak cikkek róla ...
86e? az szép...
mennyiért adtad el annó és milyen évjárat volt?