Nekem még akkor sem! Ha beszitál az a kormánycsapágy, vagy a gumi hibája lehet! A sok egykerék megeszi az elejét.
Most lépek, mert holnap hosszú napom lesz! Jó éjt!
Egyébként hornet98-nak már nem kell feljebb nőnie hozzá! Ha nagynak érzed vegyél X11-et! az is állat gép! (hiába, XX az alapja! )
6. ban 40 nél kövér gáznál 2 másodpercig. De amúgy nem észleltem ilyet még és még senkitől sel hallottam. Az ST1300 az 60 nál csinálja asszem, de azt nem teszteltem.
Hát igen. Mikor XX et is vettem akkor egy 160.000 km es szerviz utánit néztem meg. Semmi komoly baja nem volt soha, csak a kötelezők. Páromnak azért is akartam VFR 750-et, mert tudtam, hogy JÓ!
96 os évjárat , elég szarul számították be , de nem akartam egyszerre két motort . Annó Hondás berkekbe hallottam ez a típus
elment rendszeres karbantartással egy talán holland postásnál 1 mill km ert. Olvass utána valami rémlik voltak cikkek róla ...
am. nagy lenne még nekem, ja meg fenn is kell tartani...
a Hornetet is épp elég, most h. tipp-toppra megcsináltam, már meg műszakilag is minden okés volt, akkor lett a baj... bosszantó
Ja és XX el meg is lehet állni!
h. mit tud?
jóóó nekem a Hornet
Nekem csinálja, de csak, ha kövér hirtelen gázt húzok, Ha fokozatosan akkor nem.
Am. a Hornet is beráz 6.-ba 40-nél nagy gázadásnál... meg sztem a többi motornál is
tartós tempónál nem zár be valamilyen sebességnél úgy hogy bizsereg a lábad v. ilyesmi? esetleg a kezed nem zsibbad?
Most lépek, mert holnap hosszú napom lesz! Jó éjt!
Egyébként hornet98-nak már nem kell feljebb nőnie hozzá! Ha nagynak érzed vegyél X11-et! az is állat gép! (hiába, XX az alapja! )
vagy csinál ilyet?
elment rendszeres karbantartással egy talán holland postásnál 1 mill km ert. Olvass utána valami rémlik voltak cikkek róla ...
mennyiért adtad el annó és milyen évjárat volt?