Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló ! Hornet ügybe nem tudok nyilatkozni , de azt tudom az enyémbe 86.000 km volt amikor eladtam, és sokszor járt a mutató a tiltás tartományba. A vége felé szó szerint mindent megmertem vele csinálni. A Bömöstől azért néha még félek.
750 es em volt , leáttételezve , új 800 ast szerettem volna , de amikor kipróbáltam nagy csalódás volt , így lett a Bömös.
A 750 es ek nagyon olcsón mennek 95-96 tól érdemes nézni , az RC 36 -II t.
a Hornetre is azt mondták, h. olyan blokkja van h. 100e km-ig nem lehet vele baj
Lépek aludni, jóéjszakát
Egyenlőre még nincsenek ilyen irányú terveim, jelenleg ezt a motort sem tudom kihasználni teljesen, de néztem már őket, igaz inkább vfr 800
Ha esetleg lecserélnéd ajánlom melegen a VFR -t 750 köbcentis kivitelben , kinyírhatatlan.
Jó estét!
Csak egy komolytalan érdeklődő volt, nem hirdettem a motort, szórakoztam vele egyet Megvan még a kis dög
Andris te mivel jönnél ha jól olvastam eladtad a gépet?
Ma félre kellett ugranom egy targoncás elől, felrakta a raklapot a teherautóra, aztán nagy gázzal hátra Előzékeny voltam, nehogy behorpasszam a könyökömmel a targoncát
Állok eléd!
csak összejön a csapat
Kellene majd egyet motorozni, valakit követnem kellene kanyargóson, mert tegnap cseszneken elvéreztem
Már nem sokáig
Szép estét ! Van valaki itt?
Kár volt kihagyni, jó buli volt
Igen, eltűnt az élet.

Szerintem sok a meló, meg mostantól sok a motorozás is.
én mentem volna, de nincs mivel még...

nem tudom mi van mostanában, de vagy nagyon elfoglaltak vagytok vagy mindenki motorozik és azért nincs itt élet
Sziasztok.!
Valakinek nem volna kedve gurulni egyet, így ebéd után? :-)
Üdv.: fehereger
Azt hittem előbb kinézed aztán mondasz árat. De ne pironkodj, max azt mondják, hogy nem. Én mondjuk cserélném.
előbb $ kéne a sisakhoz utána nézelődök...
én hallgatom rádión az a party-t amin ott kéne lennem
csak a rohadt kocsi miatt nem tudok elmenni, mert még picit mindig be van dagadva a lábam...
Addig nézz ki sisakot is!

Hornet jó kis gép. Vagy X11!
Most én is fekszem, holnap megyek valahova valamiben, de nem sok kedvel!