Ha máshogy nem akkor csak annyi, hogy raksz rá egy keretet amivel eltartod, vagy alapból úgy csinálod, hogy magasabban legyen. De akkor nem lesz túl kényelmes. Amúgy engem nem győzött meg. Amint kimértem el is adom.
Az igazság az, hogy olyat szeretnék csináltatni, ami a középső-felső idomcsavartól megy a kapaszkodóig, meg egy kicsit tovább. Így maradhatna a kapaszkodó is, és az erő-erőkar jelenség is kisebb lenne. Szerintem vastagabb laposvassal fogjuk megoldani, a platninál meg meg lesz pluszban erősítve. Nem bízok a műanyagban na.
Nem biztos, hogy fogunk találkozni a jövő héten, de köszi! Egyébként vettem egy platnit, egy ismerőssel meg lehet gyártatok erősített konzolt. Ekkora dobozhoz már kelleni fog. Felraktuk a tesóméra, hát brutálisan néz ki!
De rossz élményem volt vee, így másnap megkoptattam!
Kispárna az jó lett volna mi?
Én a gumimmal aludtam, de szerencsére kéznél volt a gumi, így nem lett váratlan meglepetés!
Ha máshogy nem akkor csak annyi, hogy raksz rá egy keretet amivel eltartod, vagy alapból úgy csinálod, hogy magasabban legyen. De akkor nem lesz túl kényelmes. Amúgy engem nem győzött meg. Amint kimértem el is adom.
A dobozodon van kispárna?
Nekem nem jön be.
Hmmm....Asszem Peti. A családnevét nem vágom, mert úgy van a telómban, hogy XX service Peti.
Amúgy mizu van a motorral? Mesélj!