Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JÓÓÓÓÓ estét !
Mi sem aludtunk!

De rossz élményem volt vee, így másnap megkoptattam!
Én a gumival nem szoktam aludni!
Akkor igény tartok egy kis dobozra. Ha netán sok lesz és már örökbe adod!

Kispárna az jó lett volna mi?

Én a gumimmal aludtam, de szerencsére kéznél volt a gumi, így nem lett váratlan meglepetés!
Nincs, és kemény is volt, amikor azon aludtam! Már annyira vágytam rá, hogy azzal is aludtam. Akarom mondani azon!

Ha máshogy nem akkor csak annyi, hogy raksz rá egy keretet amivel eltartod, vagy alapból úgy csinálod, hogy magasabban legyen. De akkor nem lesz túl kényelmes. Amúgy engem nem győzött meg. Amint kimértem el is adom.

A dobozodon van kispárna?
Nna, olyat csináltatok. Legalább eltartja egy kicsit a nyeregtáskát is... Legalábbis remélem.
Ja, olyanom is van.

Nekem nem jön be.

Hmmm....Asszem Peti. A családnevét nem vágom, mert úgy van a telómban, hogy XX service Peti.

Amúgy mizu van a motorral? Mesélj!
Blacious kit ismersz Földváron a szervizbe?
Az igazság az, hogy olyat szeretnék csináltatni, ami a középső-felső idomcsavartól megy a kapaszkodóig, meg egy kicsit tovább. Így maradhatna a kapaszkodó is, és az erő-erőkar jelenség is kisebb lenne. Szerintem vastagabb laposvassal fogjuk megoldani, a platninál meg meg lesz pluszban erősítve. Nem bízok a műanyagban na.
Akkor ne vigyem? Amúgy nem nehéz csinálni szerintem. Mi levettük a kapaszkodót és azt kimértük.
Nem biztos, hogy fogunk találkozni a jövő héten, de köszi! Egyébként vettem egy platnit, egy ismerőssel meg lehet gyártatok erősített konzolt. Ekkora dobozhoz már kelleni fog. Felraktuk a tesóméra, hát brutálisan néz ki!
Szemerkél, de nem veszélyes. Remélem nem késő a válasz!
Sok motoros volt, és kevés hülye! Azt mondták, hogy a rossz fajta motorosok az esti rock-koncertre mennek!
Beraktam a kocsiba, hétfőn megyünk. A konzolt.
Broáff broáff brekeke ! Felétek is esik?
Szerintem én nem megyek felvonulni, az nem az én műfajom. Sok hülye motoros mennek egymásnak
Szia! Ha összejön én megyek, de csak a felvonulásra.
Úgy néz ki, hogy ma este megyünk Kenesére találkozóra, valaki tervezi még?
Az a baj, hogy ami nekem van az is csak majdnem jó...
majdnem ugyan így néz ki az én tartó konzolom is