persze h. köteles, de a becsült javítás a kárszakértő szerint a váz felírás nélkül 60%-ot eléri, és max addig térít vissza a biztosító.
Kíváncsi vagyok milyen árat mondanak majd, de egyre jobban hajlok az fele h. lecserélem egy másikra... ugyan ilyenre vagy S-es változat, de maradok a Hornetnél
Ja el is felejtettem, hogy semre ki is mérte. Amúgy szerintem ne nagyon mondd, hogy szokott a srác szereleni otthon Hondákat, mert szerintem nem nagyon tudják a munkahelyén.
Ha hajlott és észre veszed akkor utánna is köteles fizetni a biztositó.
Nem volt felesleges, mert mintának használod! és mivel egy mintavételre használt velemi volt max a felét tudnám érte adni. Persze csak ha minden megvan hozzá...
Hát igen tengernyi pénz volt, ezért is kell "csak" annyi, hogy vissza jöjjön az ára, ha már feleslegesen vettem meg. Vagyis nem feleslegesen, mert kimérem és leszbelőle jobb erősebb szebb.
Egy srác eladta áron alul a motorját és sikerült megvennem tőle, hogy kicsit kompenzáljam neki a dolgot. De ez sokkal hosszabb menőver volt, mert neki XJ900S-e volt.
Kíváncsi vagyok milyen árat mondanak majd, de egyre jobban hajlok az fele h. lecserélem egy másikra... ugyan ilyenre vagy S-es változat, de maradok a Hornetnél