Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze h. köteles, de a becsült javítás a kárszakértő szerint a váz felírás nélkül 60%-ot eléri, és max addig térít vissza a biztosító.
Kíváncsi vagyok milyen árat mondanak majd, de egyre jobban hajlok az fele h. lecserélem egy másikra... ugyan ilyenre vagy S-es változat, de maradok a Hornetnél
Ja el is felejtettem, hogy semre ki is mérte. Amúgy szerintem ne nagyon mondd, hogy szokott a srác szereleni otthon Hondákat, mert szerintem nem nagyon tudják a munkahelyén.

Ha hajlott és észre veszed akkor utánna is köteles fizetni a biztositó.

Jó fej a srác!
úgy tűnik, de jó fejeknek tűnnek tényleg
a boltba a sráccal már letegeződtem.
a kárszakértő nem írta fel a vázat...
Ez komoly? Ennyi munkájuk van? Nekem mondjuk a papir munka 1 nap volt, de ez több. Kimérik a vázat is? Vagy keresnek rejtett hibákat?
csütörtökön elvittük Földvárra, hétfőn tudnak vele foglalkozni, majd hívnak h. mennyiért javítanák meg...
Ti egymás között szoktátok cserélgetni az éjjeli ágyast?
Fúrcsa lenne, mert a tesóm elvitte kipróbálni!
Jó éjt! Aludj ügyesen, mert a doboz gyorsan a hátad mögé kerülhet! És akkor nem lesz jó reggeled!
Nem csak neked!

De én úszni akarok a pénzesőben és majd vasvillával fogom forgatni a padláson, hogy be ne dohosodjon.

De ha megduplázod, neked oda adom. Csak akkor nem lesz balatonnyi pénzem, csak egy kis velencei pocsolyám.
Na jó éjt! Reggel meló!
Vagy 4.
Az új lenne, ha 5 ért adnád a konzolt!
Hmmmmm.....hát Te mindent tudol. Akkor nem is tudok mondani újat! Ez szemétség.

De, hidd el megoldanánk. 3an egy motorral, és egy hónapnyi élelem. Az semmi.
6 kg mosópor, ... papír, plusz konzol. Hát nagy a dobozod!
Nagy dobozom van! Kisebb mint neked, de attól még nagy!
Azt gondolom, ha a csomagtartóba rakod a cuccokat!

Kész vagy.

Ja, kocsival megyünk, megint nem motorral.
Khm. velemi=valami!
Nem volt felesleges, mert mintának használod! és mivel egy mintavételre használt velemi volt max a felét tudnám érte adni. Persze csak ha minden megvan hozzá...

Hát igen tengernyi pénz volt, ezért is kell "csak" annyi, hogy vissza jöjjön az ára, ha már feleslegesen vettem meg. Vagyis nem feleslegesen, mert kimérem és leszbelőle jobb erősebb szebb.
Végülis nekem elég, aha mintavétel erejéig elhozod. Annyi pénzt még nem is láttam egybe, amit Te kérsz érte!
Hát igen, de nekem szerencsém volt.

Egy srác eladta áron alul a motorját és sikerült megvennem tőle, hogy kicsit kompenzáljam neki a dolgot. De ez sokkal hosszabb menőver volt, mert neki XJ900S-e volt.
Nekem az akciósan 21 lett volna.
Neeeem.........platni meg a konzol együtt!
A két platnit 17-ért?