Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyűjtöm az infókat, erre akadtam pl. keresgélés közbe:

"Melyik HONDA szervizt ajánlod márkatársaidnak?
Balatonföldvár, Lehr Motor Kft. 6 szavazat
Tapolca, LAKAMOTO 5 szavazat
Székesfehérvár, Motorcenter Kft. 8 szavazat"
kutya gyilkos...
Szegény blöki!

Finom lehetett.
Már emlékszem, egy superbike-ot vágtam szét vele utoljára... Vagy kidobtam a maradékkal együtt a kukába, vagy az asztalon hagytam és a sietségben ott hagytam Remélem nem épp ma üritették a kukát
Mert semmi érdek nem fűz hozzájuk.
nembaj, lényeg h. felírt mindent, vagyis soroltam neki h. mi sérült segítőkész volt, nem bukó.
De kifogtál egy szakértőt.
miért ne említsem meg?
nem azt az 1-et nem mondta
Nem régen láttam Tapolcán : Egy nagy dög Gold wing-et szereltek.
Javaslom nézd meg őket. Gondosabb munka , kevesebb ügyfél. De Te tudod. És nehogy megemlítsd, hogy ajánlottam Neked.
Hát én djtocinak hiszek. De tényleg nem tudom, nem ismerem őket.

A váz meg miért nem sérülhetett? Bár azt is látta, hogy a sisakod védelme sem gyengült, szal lehet hihetünk neki. Nem mondta, hogy az olajad sűrűsége milyen értéken áll?
jajj képzeljétek, ezt nem is mondtam:
a biztosítós srác azt mondta h. a váznak nem lehet baja ekkora ütéstől, és azt nem írta fel
de én azért meg fogom nézeti

amúgy Tapolcát egyik 900-as hornetes ism. ajánlotta h. jó fejek, dj toci viszont nem mondott róluk jót
És Tapolcáról mik a vélemények? Meg hol néznek vázhajlást?
Fehérvárt mondta
Szerintem, amit djtoci mondd az is jó lehet.

Mit is mond?
nem találtam

azzal csak az az 1 bajom h. relatív a legmesszebb van, vagy kompozni kell, de az meg olyan drága h. már megéri megkerülni a Balatont.
Eszembe jutott, hogy valamelyik fórumon nem van ilyen okfejtés, hogy jó szakember vagy jó szakszerviz?
Nincsen. Nekem csak a Földvári szerives gyerekkel. A szolnoki honda-t szoktam használni. A földvári gyerekhez, meg akkor ha servizelni kell és nem tudom megcsinálni, mert olcsó és jó szakember.
Blacious neked van valami tapasztalatod a Tapolcai Honda szervizzel?
Zsemle a kutya?
Hogy megkeressük!
Tulajdonképpen zsemléjében volt... remélem kajáláskor elrakta véletlen.
Mire valók a rejtett fájlok?
Kinek a hátában?
Aaaaa &@#-ˇ^°˘°˛*/Łł életbe, elhagytam a késem
Egyszer kérik el, és nem raktam vissza a helyére
Remélem holnap megtalálom, sejtem merre lesz