Programok. Mondjuk játék fél terra. Film 1-2 terra. Több meg program meg mentések meg fél kész programok.
Természetesen minden program film játék és minden szoftver tiszta. Megvásároltam meg mindent megtettem. Nem torrentezem meg nem használok semmi ingyeneset, fujj ingyenes fujj. Kedves Szoftver Rendőrség. Köszönöm. Ti vagytok a császárok.
Azért a kornyikáló hallgathatalan csinált celebeket mondom, mert a külföldi nagy pénzes filmek producereit nem nagyon érdekli, ha itthon 10-20 ezer ember letölti és ebből lehet egy páran meg is veszik mert tetszik nekik miután lemegy az ára.
Meg nekik, ha jó akkor a mozik vissza is hozzák a 20x osát.
Azért amikor leforgatnak egy filmet sok sok ember dolgozik rajta, rengeteg pénzbe kerül stb, te meg rákkattintasz, elmész sz@rni és addig le is ér a film, jól megnézed és nem került semmibe, ez szúrja a szemüket.
Pedofilokból nem lehet pénzt kisajtolni.
Tököm ebbe a szar országba. Elmenekülök innen és letagadom honnan jöttem
Pénz kiesést? Ne viccelj. Ha nem veszed meg a mechanikusan összerakott éneket 6.000 Ft ért akkor azt nem értik és persze, hogy a torrenteket okolják, de ezeket ott sem tölti senki. Ahogy olvastam 2 magyar csoport jelentette fel ezeket, de ugye a torrent egy fájl megosztási program. Szal olyanok mint az oroszok, hogy a folyónak már pedig vissza felé kell folynia!
A lényeg, hogy nem lehet betiltani. Vadásszák le a pedofilokat végre.
Amúgy nem hinném hogy le tudnák állitani végleg.
esetleg lesznek majd külföldön a szerverek Kiváncsi lennék kinek a keze van a háttérben, akinek ezzel pénzkiesést okozunk
Ez igy van! Pedig nekem már 4 terra volt feltöltve. És a nyarat vártam, hogy kezdjem az esténkénti film maratonokat, erre meg ellopják a serverét az Ncore nak. A szemetek.
Nézek TV-t. Meg használom a többi torrent oldalt. De amúgy én úgy volnék, ha 400 Ft ért adnának egy filmet akkor lehet, hogy megvenném. Lehet....de szar akkro vissza vinném.
Mi lesz velünk, elviszik a torrent oldalak szervereit
Azt hiszik ezek hogy majd moziba megyek meg megveszem dvd-n?
Hülyék ezek bammeg? Előbb nézem meg felirattal, a bőröm alatt már végképp nincs pénz.
Bár a bőrömet még el tudnám adni
Ennek járj utána, hogy megy ez. Mert én arra gondolnék, hogy szerelésközben a szerelő szól, hogy még ez a baja és akkor szólsz a kárszakértőnek aki pedig bevizsgálja.
a kárfelmérő lapon be van jelölve h. pót szemle szükséges, szal. most még csak elvileg szétszednék meg mondanának rá egy pontos árat, és akkor azt tudnám összes egyeztetni a biztosító által ígért árral.
Ezt nem tudom biztosra, de a biztositó azt fizeti ami később lesz kár, vagyis nem látható sérülés, de a balesetben szerezted. Tehát, ha most adnak rá egy árat és elviszed csináltatni és többre jön ki akkor a biztositónak kötelessége fizetni, de ez nem biztos, csak nekem anno ezt mondták. Ennek utána kéne nézni.
Programok. Mondjuk játék fél terra. Film 1-2 terra. Több meg program meg mentések meg fél kész programok.
Természetesen minden program film játék és minden szoftver tiszta. Megvásároltam meg mindent megtettem. Nem torrentezem meg nem használok semmi ingyeneset, fujj ingyenes fujj. Kedves Szoftver Rendőrség. Köszönöm. Ti vagytok a császárok.