Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvastam mi történt őszinte részvétem ...
A hétvégén én is majdnem megfogtam valakit hátulról, de a végére egybe maradtunk.
Szép estét.
most hívott a kárszakértő, holnap jön megnézni a motort
Jah, szegény srác már az első "évada" után meghalt. Vagyis itthon minden évada után ezt terjedt el. De még most is él talán.

Voltak elég durva videói. Főleg mikor a rendőröket veszi rá, hogy üldözzék.

bár a pályán amit csinálnak az elég veszélyes

így gyorsabban végeztem, meg közbe pihentettem a lábam
Akkor gyorsabb volt mintha bementél volna.
22 percig tartott míg elértem, meg mire kapcsolták + míg elmondtam neki.
Akkor innen már minden simán fog menni.
sikerült

basszus még jó h. felhívtam őket, mert valamiért nem látta a bejelentésemet a rendszerben...
de most mondta h. 2-4 nap múlva jön kárszakértő, megadta a nevét, meg adott kár számot.
Ha jársz feléjük akkor ugorj be és személyesen.

De ha pihensz akkor Maradj a telefonnál.
nem 1xű elérni őket...
oké
Ha a biztositó embere akkor igen. De szerintem ne tedd, max hivd fel őket és kérdezz rá, hogy mikorra várható?!
hogy gyorsabb legyen
olyat lehet h. én keresek egy kárszakértőt és vele nézetem meg, hogy legyen?
Nem akarlak elkeseríteni, de ez nagyon változó és ismerőseim igen sokat szoktak várni. Én bevittem ezért volt gyors.
Végül nem kaptam meg, semmit! De elfogadták a dolgokat számla nélkül. Ez már 3 éve volt talán vagy 4. Akkor tuti mindent kiszámoltak számla nélkül.
az jó üzlet
ami programom továbbra is lábadozás, láb pihentetés tegnap egész délután nem nagyon keltem fel, ez egész jót tett neki csak a végén már kezdett minden bajom lenni..

amúgy szerintetek mennyit kell várni h. hívjon a kárszakértő?
Hát nem tudom, de pár éve, igy volt. A nadrágom amit 1500 Ft ért vettem az kiszakadt és 15 ezernek irták be. A sisakot meg 30 ezerbe amit 6 ért vettem.
nincs már meg a sisakról meg ruháról sem a számla sztem, de majd megkérdem apát, mert még annó a mikor vette a choppert kb. 4-5 éve akkor vette a ruhát, a bukót meg a chopperhez kapta.
Tudomásom szerint csak akkor térítik a ruhát, meg a sisakot, ha számlával tudod igazolni. De szerintem van Neki róla.
A sisakról? Csak mert, ha nincsen számla akkor a piaci magyar árért fogják beszámítani.
Arról kelleni fog majd a számla is!