Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

100 ért megkapnám akkor......huhh ez kicsit durva lett volna, nem irom ide.

Annyi pénzt meg még ki is tudnék sajtolni.
Jól néz ki! Én egy matt ezüstöt néztem ki! Legalább nem lesz tiszta fekete a motor! És a féklámpa is jól mutat majd benne (mindkettőben)! Azt a dobozt amit kinéztem magamnak 56 euróért vitték el. Tehát ha Te ezt 100-ért megkapod, akkor királyság van! Én drukkolok!
De ha meglesz akkor elkérem egy mérésre.

Dobozt szerintem e-bay ről tényleg találhatsz.

Én ezt akarom.
Lehet egy próbát megér majd!
Majd jól megnézem én azt magamnak! Akkor már csak dobozt kell szereznem. És a kutya ismét beleharapott a saját farkába...
Az igaz, de szerintem 5 nap múlva már kicsit több lesz, ha viszont 2 euróért megvan akkor nem is gondolkodnék.
Akkor ennyi. Tetszeni tuti fog. Mert XX et vettem alapul és Ő ihletett, Ő volt a múzsám és benzinem.

A konzolban egy kis XX rejtőzik.
Ha 2 euróért odadják, akkor fel sem kelek a székemből!
Van esztergályos is, meg kovács is!
Van vasas ismerősöd? Mert ha tetszik majd az általam alkotott cucc akor lemérjük és frankó. Én is megcsinálnám, de Én művész vagyok, nem tudok 2x ugyan azt csinálni. Bocs.
Akkor megint megkörnyékezem aggregalt!
Neked a konzol a lényeg, mert általában kapsz platnit a dobozhoz. Szal akkor ez jó.
Hasonló a szitu nálam is!
Én olyan 70-80% ban használom. Ez függ, hogy hova megyek és mennyivel tervezem a menést. Ha magam és német autópályán akkor nem viszem. Ha meg ketten akkor mindenképpen, mert sisakot belerakni frankó, sőt még egy két ruha is bele fér.
Bár ha ezzel össze tudnám mókolni...
Én kb 90%-ban.
Olyan bizonytalan vagyok! Vagy mégsem?
Nem hiszem. Mármint a platni az igen, de a dobozt nem vinném magammal mindenkor.
Én is pont ezt mondtam. Csak máshogy.

De amit most csinálok az ezt fogja helyettesiteni és sokkal szebb is lesz, lehet piacra dobom.
Mondjuk a topcase állandó maradna.
Szerintem nem. Max ha hosszú útra mennék. Egyre inkább úgy érzem, hogy marad a sima topcase+nyeregtáska felállás.
Igen. de lehet a dobozzal szedném le. Magában nem hagynám fent. Te?
De &rash extrémebb.