Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali djtoci!

Nedves volt nagyon a mai túrád?

Üdv
Gábor
&rash barátommal megbeszéltük, hogy "reggel" 9-kor lesz a találkozó a LukOil kútnál a füredi úton. Belépünk Annácskáért, aztán megyünk Zegre. Ott egy romantikus séta lesz az olajipari fejtőgépek között, visszafelé meg Keszthely érintésével jövünk haza. Eső függvényében változhat a terv.
OFF:
PITBIKE MX Verseny
2. Forduló - RPT Kupa
Dunavecse
GPS koordináták: N 46° 55,668'
E 18° 58,542'

Nézőknek a belépés díjtalan!

Nevezés, Gépátvétel: 9:00-tól
Edzések: 10:00-tól
Versenyek: 13:30-tól
Díjátadás: 17:00

Bővebb infó: 70/355-7480
70/362-8752
info@racingpitbike.hu

Gyertek versenyzőnek (kb 30-40en lesznek), nézőnek! Ajándékokkal és óriási versenyekkel várunk benneteket!
ON.
Egy kalappal!
Szombat vagyis holnap Rohonci motorozás ha valami jönne az jelezze e Zegi fórumba
Az egész kurva régióba esőt jósolnak a herelógatórusok, mondjuk engem nem zavar. Délután kiderül hogy holnap melózom-e. Most meg tiplizek vizsgázni.
Neked meg addig jó, amíg nem látod Annát! Mindenféle szempontból! Amíg nem látod nyugtod lesz otthon! Meg nehogy már Annának is a Te kanári színű motorod tetsszen jobban, mint a többi csajnak!
Jó reggelt!
Ha jön Anna megyek én is! Úgy is Sne azt mondta, hogy Anna miatt megy mindenki túrázni! Bár nekem 2-re vissza kellene érnem, mert még van egy kis dolgom! Ha előbb tudnánk indulni, az sem lenne baj.
jóéjt! én még maradok hátha valaki felnéz
Jóéjt. Lépek én ish
Na mentem aludni! jó éjt mindenkinek!
Igen arra gondoltam. Egy területen van a falumúzeummal. Aztán ha van más, vagy jobb ötlet, vevők vagyunk rá. De Egerszeg mindenképpen cél, mivel már lebeszéltük az emberünkkel, hogy visszük a szajrét.
Holnap szolgálok, de majd értekezünk itt, vagy telefonon. Mi megyünk ha az idő engedi. Remélem összejön egy jó kis csapat.
Az olajmúzeumra gondoltál ugye?
10 indulás okés. Annát majd még megkérdezem, meg meglátom milyenem lesz nekem is. Érdekesnek hangzik az az olajos dolog
neem
most taxizok kivételesen
Mace a szőlőbe visszahordani a földet? Ültettetek volna rizst
szép látvány
Mi kb 10 körüli indulást tervezünk. A skanzenben van az olajipari múzeum is. Úgy 10x láttam már, de mindig érdekes. Neked meg műszaki ember lévén tutira tetszeni fog! Annát hozd csak el. Nekem kicsit úgyis olyan mint Kalambo hadnagy felesége: Sokat hallottam róla, de még sosem láttam.
most jut eszembe h. én nem érek rá hétvégén
ugyh. nem tudok menni
Na megjöttünk. Nekünk még esmeretlen, hogy mikor fogunk ráérni. De ha jó idő lesz mi is tervezzük, hogy menni kellene valamerre.
Ahogy Safety irta, úgy valamikor szombat délelőtt, mert mindkettőnknek arrafele van dolga. Nekem a skanzen belefér -eekéne hozni Annát is, de ha korán indulunk akkor a kelés miatt lehet... nem fejezem be a gondolatmenetet
Nekem holnap dől el hogy szombaton kell-e dolgoznom, ha megyek akkor storno, max egyedül leviszem a cuccot amit kell keszthelyre.
Szombaton kora délelőtt a kedvesemmel (RitusP ) tervezünk egy egerszegi túrát. Le kell vinnem 2 alkatrészt, meg tervbe van véve némi pihentető program is. Gondolok itt egy skanzeni sétálgatásra. Van kedve valakinek csatlakozni hozzánk? A pihentető program persze képlékeny dolog. Ha van valakinek valami ötlete, érdeklődéssel várjuk.
ha ráérek megyek , mert már nagyon mehetnének lenne valamerre
mikor pontosan?
Motoron nem ültem 10 napja. Ez most nem attól van
Hétvéégn elgyüssz keszthelyre?