&rash barátommal megbeszéltük, hogy "reggel" 9-kor lesz a találkozó a LukOil kútnál a füredi úton. Belépünk Annácskáért, aztán megyünk Zegre. Ott egy romantikus séta lesz az olajipari fejtőgépek között, visszafelé meg Keszthely érintésével jövünk haza. Eső függvényében változhat a terv.
Neked meg addig jó, amíg nem látod Annát! Mindenféle szempontból! Amíg nem látod nyugtod lesz otthon! Meg nehogy már Annának is a Te kanári színű motorod tetsszen jobban, mint a többi csajnak!
Jó reggelt!
Ha jön Anna megyek én is! Úgy is Sne azt mondta, hogy Anna miatt megy mindenki túrázni! Bár nekem 2-re vissza kellene érnem, mert még van egy kis dolgom! Ha előbb tudnánk indulni, az sem lenne baj.
Igen arra gondoltam. Egy területen van a falumúzeummal. Aztán ha van más, vagy jobb ötlet, vevők vagyunk rá. De Egerszeg mindenképpen cél, mivel már lebeszéltük az emberünkkel, hogy visszük a szajrét.
Mi kb 10 körüli indulást tervezünk. A skanzenben van az olajipari múzeum is. Úgy 10x láttam már, de mindig érdekes. Neked meg műszaki ember lévén tutira tetszeni fog! Annát hozd csak el. Nekem kicsit úgyis olyan mint Kalambo hadnagy felesége: Sokat hallottam róla, de még sosem láttam.
Ahogy Safety irta, úgy valamikor szombat délelőtt, mert mindkettőnknek arrafele van dolga. Nekem a skanzen belefér -eekéne hozni Annát is, de ha korán indulunk akkor a kelés miatt lehet... nem fejezem be a gondolatmenetet
Nekem holnap dől el hogy szombaton kell-e dolgoznom, ha megyek akkor storno, max egyedül leviszem a cuccot amit kell keszthelyre.
Szombaton kora délelőtt a kedvesemmel (RitusP ) tervezünk egy egerszegi túrát. Le kell vinnem 2 alkatrészt, meg tervbe van véve némi pihentető program is. Gondolok itt egy skanzeni sétálgatásra. Van kedve valakinek csatlakozni hozzánk? A pihentető program persze képlékeny dolog. Ha van valakinek valami ötlete, érdeklődéssel várjuk.
Nedves volt nagyon a mai túrád?
Üdv
Gábor