Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod mikor a sajtgyár előtt elmegy a vak a botjával... sziasztok lányok!
Dió?
Akkó jó víkendet kendnek
Akkor megyünk mi is nyaralni rogyásig jó idő evés ivás jók a poGramok...
Vasárnaptól legyen jó,akkor megyek egy hétre őrsre
Ma kaptam én is esőt először a csíkossal.
Badacsonyban befelhősült és most szakad! Hogy az a telibevert búbánatos telelökött esőfelfogó lábas !!
Kérlek ne mondj ilyet akkor inkább anyázz. Mi fogja nyáron megfőzni a tojásaim ha
Csinájj egy fészbuk izét oszt pikk-pakk összehorgyák rá a lét
De attól még a hátsó hengered meg fog halni
Bocs nem tudtam kihagyni
Egy bmw-s pénzt ad az audinak?
Skandallum.
Na sz@rozz, vedd meg amíg lehet!
http://totalbike.hu/hirek/2017/07/24/megsem_adtak_el_a_ducatit/ én eztet má nem bírom!
Nehéz vitázni a érveiddel
Oda járnak csak igazán problémásak.....ránk nézve
Érdekes,hogy a lauderbe nem járnak cigányok ,problémásak
Sógornőm tanító. SNI-s, ADHD-s, hiperaktív gyereket nem taníthat, mert ugye nincs képesítése. Ez eddig rendben is van. Ellenben most kötelezően minden osztályba tesznek ilyen gyereket. Az övébe is...
az érdekcsoport dolgon nem lepődök meg, hiszen párezer éve már így működik a világ
Teljesen félreértesz
Nem a szabályokkal van bajom hanem a szakmaiság hiányával!
Komolyan ráfeküdtek pl. a tojótyúkok életterére,minimum 0,75 m2 kell egy tyúknak!
Fél európa dobhatta ki a ketreceit,büntettek,stb.
A szabály életbe lépésekor óvodás volt a kislányom
Harminc gyerek volt összezsúfolva egy átlag nappali méretű helyre kibaszottul nem érdekelt senkit!
Azóta sem foglalkoznak vele,hogy most az osztályban 28-an vannak ami szintén sok egy tanárnak és a gyerekeknek egyaránt!
Az nem fontos,a tyúk igen
Példákat lehetne hozni pro és kontra csak minek?
A rendszer nem értem hanem ellenem van!
Ezt is lehetne épeszűen szabályozni,nem dátummal,de egy burokban élő,a problémákat hírből sem ismerő,politikusnak ez eszébe sem jut!
Én azt látom,hogy az olyan szabályozás mögött ami nagy tömegeket érint mindig áll egy érdekcsoport,de az sosem a "dolgozó,adófizető ,büntetlen előéletű keresztény emberek" csoportja
azért brüsszel(és a többi különböző mértékben zöld idiótáknak) köszönhetően vannak halak a vizeinkben, vannak madarak-vadak az erdőkben vannak méhek-egyéb bogarak a levegőben
nincs a talajunk 110%-ban elszarva(most már kezd helyreállni amit a 70-80as években elbasztunk) szemétből lényegesebben kevesebb van mint pl romámiában stbstb
szóval kb élhető a környezetünk
sajnos emiatt a szabályok miatt sok olyan terület is megszívja akinek nem vagy nem ennyire kellene, csak nem egyszerű szétválogatni a dolgokat
mint tudod nálunk még mindig nem teljesen olyan a gépjármű műszaki vizsga mint kellene, emiatt rengeteg régi lom van forgalomba aminek nem is kellene már műszakit kapnia, szóval emiatt(is ) simán kinézhet egy rendelet hogy pl euro3 alatt(2000-től ) nincs műszaki így ki fog esni rengeteg lom ami nem az utakra való és sajna ki fog esni egy csomó gép ami különben hibátlan, csak épp rossz időben született....
Nagyjából olvasható, ha az ember tudja, mi van odaírva, akkor összejőn. Tehát a telefonod csak félig fos
Nincs nekem azzal bajom,hogy ilyeneket gyártanak
Akinek ez kell vegye,vigye mi közöm hozzá
Csak látom,hogy pl. az én tökéletes műszaki állapotú XT-m lassan kitiltódik a forgalomból mert a brüsszeli (sosem motorozott) buzi,bürokrata úgy gondolja
Szerintük ABS,ESP,WXY,sárgamellény meg a faszom tudja mi nélkül nem lehet életben maradni
Tegnap is vittem a kiscsajomat egy karikát és rohadtul élvezem ezt a régi,golyóálló technikát!
Ha kiváltom a rendszámot megyek a biharra
Terepre én is 2029-es modellt vennék,bár sok menetbiztonsági vívmány ott sincs ,csak a jó futómű alap,de azért elpilickázom a 2003-as KTM-el is!
http://youtu.be/ZauiL-JfVKw
200 forintot még most is ér
haver apjának is van ilyen de az alumínium "színű"
Kossuth...