Múltkor szó volt itt a kiskőrösi sisakokról....Ezt most találtam anyáméknál.A belsejében még ott van a cimke... Kiskőrösi vegyes KTSZ Kossut Lajos út 23. Ára 200Ft,ha nem lenne olvasható,fos a telefonom...
utcai gumi(vételkor ez volt rajta) után feltettem a ténérére a cross gumit már nem ott álltam meg vele mint előtte, de durván megnőt a féktáv 40-50tempónál vagy 5-6 métert, ez csak megszokás kérdése ellenben ha csak 1x nem teszed le a kormányt a fehér köves(jugóknál-románoknál még akad belőle) aszfalton már megérte az abs
a régi egyszerű motorok már a múlté, az sose fog újra gyártódni, lassan már india-kína környékén se, még 10-15 év és kikopik a régiek többsége, csak az aprót kell megnézni és máris látszik hogy alig van, pl egy 350est már alig találni 600as még akad
jobb szeretem én is a régi egyszerűt, de ha vennék egy újat és van abs és abs nélküli biztos az abs verziót vennén meg
bár ilyen gondom nem lesz addig ameddig anyámél nem nyernek a lottón, most épp valami erdélybe járó lomot keresek de olyan árak vannak hogy ősszel szerintem a robogóm viszem, avval még úgyse voltam a bihar csúcsán
Azért én tesztnél megkértem az értékesítőt kapcsolja be őket mert szép listát kellett aláírjak. A zsiráf brutál volt a gyorsváltóval, de az R1200R aprókaviccsal bejött nagyon. Azt eltudnám képzelni az ánuszom alatt nej is mondta jól áll!
Mentem már pl. ABS-es bömivel,qrva jó fék meg minden,oszt végül csak nem ott áltam meg ahol akartam.
Persze biztos én voltam a béna mert mennyi ember imádja,de nekem nem kell!
A kipörgés gátló meg ott van a jobb kezednél!
Tudom,hogy őskövület vagyok,de legalább az esély maradjon meg,hogy az is maradhatok.
Csak ismételni tudom magam.
Felhúzzák a teljesítményt az égbe aztán meg telerakják hárombetűs szarokkal,hogy a paraszt használni is tudja,logikus
Én házi készítésű tökmagolajat iszom. Az mondjuk nem olcsó. De enni is kell, amennyit tudsz, meg a tökmag szotyi helyett és máris sokat tettél. A baj akkor kezdődik, amikor a kúrást abbahagyod
tökmag nem volt jó apámnak. ez a fűrészpálma jobb, azóta stabilizált az állapota
havernak is voltak problémái neki sincs azóta 15 perces reggeli vizelés
én nem veszek észre semmit se jobb se rosszabb, igazándiból eddig se volt baj, de 3 havonta 2-2500ft olyan elenyésző összeg hogy ha 10-15évvel későb lesz meg a baj(mert evvel beszopik mindenki) akkor már megérte
pl haver még 40se volt aztán már kínlódott vele, apámnak 65 felé lett meg a baj
utcára jó dolgok ezek, bár én a hátsó abs-t nem szeretném, elöl ha van az nem baj, hátsó féket amúgy se igazán használom semmire sem, max ha el kell feltetni a motort(pár extrém esetet leszámítva. kipörgésgátló meg 50 ló felett nem baj ha van legalább optimálisabban lehet gyorsulni a lámpánál
Szép meg minden
Van két zavaró tényező (az árán kívül ) az ABS meg a kipörgés gátló
Ez a kuplung nélküli dolog meg minden eddigi motoromba benne volt mert felfelé a legritkább esetben kuplungolok,de pl. a KTM-el eksönben lefelé is ritkán
látszik hogy kezdők vagytok ezen a téren:
ez a tuti cucc:https://shop.builder.hu/furesz...
faterom műtöték is akkor néztem körbe ebben a témában aztán most már ezt eszi mindenki aki 40+ éves, néha van akcióban 2000ft áron, az hogy most miért nem rendelhető nem tudom
a régi egyszerű motorok már a múlté, az sose fog újra gyártódni, lassan már india-kína környékén se, még 10-15 év és kikopik a régiek többsége, csak az aprót kell megnézni és máris látszik hogy alig van, pl egy 350est már alig találni 600as még akad
jobb szeretem én is a régi egyszerűt, de ha vennék egy újat és van abs és abs nélküli biztos az abs verziót vennén meg
bár ilyen gondom nem lesz addig ameddig anyámél nem nyernek a lottón, most épp valami erdélybe járó lomot keresek de olyan árak vannak hogy ősszel szerintem a robogóm viszem, avval még úgyse voltam a bihar csúcsán
Persze biztos én voltam a béna mert mennyi ember imádja,de nekem nem kell!
A kipörgés gátló meg ott van a jobb kezednél!
Tudom,hogy őskövület vagyok,de legalább az esély maradjon meg,hogy az is maradhatok.
Csak ismételni tudom magam.
Felhúzzák a teljesítményt az égbe aztán meg telerakják hárombetűs szarokkal,hogy a paraszt használni is tudja,logikus
havernak is voltak problémái neki sincs azóta 15 perces reggeli vizelés
én nem veszek észre semmit se jobb se rosszabb, igazándiból eddig se volt baj, de 3 havonta 2-2500ft olyan elenyésző összeg hogy ha 10-15évvel későb lesz meg a baj(mert evvel beszopik mindenki) akkor már megérte
pl haver még 40se volt aztán már kínlódott vele, apámnak 65 felé lett meg a baj
Van két zavaró tényező (az árán kívül ) az ABS meg a kipörgés gátló
Ez a kuplung nélküli dolog meg minden eddigi motoromba benne volt mert felfelé a legritkább esetben kuplungolok,de pl. a KTM-el eksönben lefelé is ritkán
Kicsikét szeles de legalább finom
ez a tuti cucc:https://shop.builder.hu/furesz...
faterom műtöték is akkor néztem körbe ebben a témában aztán most már ezt eszi mindenki aki 40+ éves, néha van akcióban 2000ft áron, az hogy most miért nem rendelhető nem tudom