Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki pro ebay-es eladásban mondja már el mennyit kell fizetni érte?
Nekem első próbára a 60e rés termék majd felét kérte volna így nem került fel.
De le lehet ezt nyomni valahogy?
Nagy a baj
Ilyen "reklámmal"

http://youtu.be/2REkk9SCRn0
Nekem az is jó ha éhesek maradtok.
De ha csak a tehénistálló padozatán tudsz keresgélni akkor lehet sokáig éhes maradsz
Kb ilyen a mostani politikai helyzet. Van szar jobb oldalt bal oldalt meg kb mindenhol
Friss , régi , kicsi , nagy..... de hiába nagy a választék a szarból sosem lesz jóízű rántott szelet
Abban ini-nek igaza van,hogy csak romlott pörkölt meg buggyant leves szerepel az étlapon
Ha éhes vagy csak találsz valamit az étlapon ami valamennyire bejön.
Azért nem egész így gondoltam....
Lehet nem fogalmaztam pontosan, de megpróbálom ismét
Kire lenne érdemes szavazni? Erre letem volna kíváncsi....
Igazándiból egy valamirevaló párt nincs aki tényleg akarna is és tudna is tenni valamit
Ezért látom úgy hogy nincs kire szavazni, szóval teljes mértékben ételmét veszíti az öreg által többször is elhangzott" jövőre választás lesz, tegyetek róla , hogy minden változzon ! " szösszenet
Akkó jó,mán megijjedtem
Én?
Soha,de ini akarta tudni mire lehet.
Ők még ismeretlenek.
Most komolyan ezekben a szélliberális,zsiráf bébikben látod a haza jövőjét???
Akiknek fontosabb a pride,a migri,az ómigri meg mindenki mint a büntetlen előéletű,adófizető,Magyar ember???
Nem vagyok sertodos.

Háááát drága jó barátom mit is mondhatnék,hogy ne sértselek meg?
Akkor inkább semmit
A momo is
Nincs mindenkiben vállalkozó szellem,nem is kell,hogy legyen!
Ahogyan ne legyen mindenki diplomás se!
Akkor ki kulizná a ,altert az építkezésen?
Ennyire nem fekete fehér a dolog.
Én sem sok ambíciót hoztam otthonról az,hogy végül valami kialakult nem csak nekem köszönhető.
Szerintem meg kellene becsülni (anyagilag) a kétkezi ,egyszerű munkást mert majd nézünk mint hal a szatyorban ha pl. szerdán nem viszik el a szemetet
De ehhez az is kell,hogy pl. ÉN ki is tudjam fizetni a melósomnak a normális bért és ne a közösbe húzzanak le mint az állat!
Értelek.
Nem hinném,astram van és foxterrierem.
Basszus akkorát villámlott, és egy sokkal nagyobbat dörgött és még a villany is elment, tiszta zivatar lett !
Mert igénytelen vagyol.
Nekem jó minden.
Pálinkásat Tebeléd is Nedves motorostársam ! Allah növessze hosszúra és keményre Igazhitű !
amúgy ezt megfigyeltem hogy mindenki azt irigyli ami máshol van
mert ami van az sosem jó
Nemrég voltam egy faja ezüstlagzin ott beszélhette egy olasz rendőr nyomozóval neje fordított, kérdeztük a migráncsokról... hát irigyelik kicsiny hazánkat az orbáncunkal együtt de nagyon, mellettünk vannak. Szép estét kívánok!