Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most akkor mi legyen visszamondjam a vellanydákót, nehogy benzintüzet fogjon?
Nem tudom, nem volt egyik sem, fingom sincs mennyire megbízhatóak, tartósak stb...
Xarok ezek....
Nana!! Azért az a két ktm értékesebb mint itt a legtöbbek motorja együttvève 😃
Igazság az hogy ide be sorolhatták volna hogy a 790ek telója fossa el magát nagyon hamar, tudok olyat amiben még 1000km sem volt és telocserés 🤷🏼‍♂️
ennek örülni kell
mert még a hoki dácsiákra is fordítanak annyi időt hogy ezeket észrevegyék rendszer szinten
A kár jelentéktelen 😂
köszi! de nem ez a lényeg 😁
mondjuk ha meglenne a kitűzött cél az jó lenne, de ha nem sikerül akkor majd jövőre
Jó fogást!
azt nem tudom mert én még azt se csinálom
lassan ideért haver és tolunk egy pecát a kiskunsági éjszakában, jósol némi csapadékot most nem sütögetünk
És milyen érzés a semmit csinálni? 😀
2010-ben vettem a házamat 16M-ért 😂 ma nem merném leírni sem az árát, bár ez csak fiktív összeg, hisz lakni mindig kell vhol…
azért milyen érzés lehet már hogy 10 év alatt úgy bukik az ember 30 millát hogy nem csinált semmit.....
sőt ha nem csinált volna semmit akkor is a pénzénél lenne
Az most 30-35, ha szép és jobb fekvésű, 40+
megsüttetem kicsit a nappal és lepereg a cucc 😂
Lapostelón lévő appal nehezen törlöd ki a seggedet. 😂
a papír az olyan xx század
idejétmúlt mint a hasitasi
Nono!
akasztón van 2db 1 köbméteres tartállyal gyors vedd meg az egyiket
munkaidőben targoncával be is teszik a kocsiba ha megkéred őket
ez egy kamu szopatás lesz mint nem túl régen a budipapír vásárlás
hát állítólag igaz amit múltkor linkeltem,(kezeit széttáró) hogy 1 darabig hiánycikk lesz(kezeit széttáró)
Mondjuk neked nem kell mert az asztma nem adblús a fityó meg még nem az, de azért vegyél pár 20 litert te is a kedvemért(meghajlós)
Minek?
na sógor hívott a márkaszervízből vásárlgassátok az adblút(kezeit széttáró) Azt mondj ki tudná iktatni a rendszert csak azt meg ellenőrzik(kezeit széttáró)
annyit most is adnék érte(meghajlós)