2010-12 között pesten rengeteg lakótelepit láttam 7-10 milla között
utána is biztos volt csak már nem jártam pesten
és ezek csak a papír alapú hirdetések voltak, oszlopokon fákon stb
ja csak akkor szaladtak az üzletek 1000-el. Nem volt csábító ingatlannal szarakodni 25-30 ezer ft-os albérleti díjakért. A bankban lévő megtakarítások meg hoztak éves szinten minimum 6-8%-ot közel 0%-os inflációnál(kezeit széttáró) Így abszolút nem mozgatott ez a dolog.
A pontos dátumot nem tudom mikor estek be ennyire mélyen az ingatlanárak minden esetre néha kezembe akadt abban az időben egy hirdetés és megdöbbentő volt, hogy 2013-2014-ben akár 2-3 havi megtakarításomból tudtam volna venni 1 átlag lakást. Nem mozgatott. Ha tudtam volna, hogy ez néhány év alatt az 5-szörösére emelkedik és tartja is az árát és ennyire felmennek a bérleti díjak nyilván nem haboztam volna. Kb. Csekonics báró lehetnék. Csak akkor ébredeztem amikor már viszonylag magasak voltak a lakás árak mert akkor kezdtek a bevételeim csökeni és addigkra nem adtak a banki befektetéseimért nagyjából lófaszt sem. Azóta meg az infláció el is szaladt keményen.
Szóval szívesen visszamennék az időbe egy 6-7 évet másképp lenne minden. Persze ilyen alapon elég lenne a mai nap jól kitölteni a lottószelvényt a holnapi húzáshoz.(kezeit széttáró)
akinek volt esze az 2010 körül vásárolt
amiket pipi most vesz 15 ért azokat adták akkoriban 3-4-ért
amúgy szerintem lófaszt se vesz hanem dupla műszakit vállal a konzerv gyárban hogy a puját el tudja vinni 2 hetente valami állat parkba
Ilyenkor mindig levegőzteted őket kicsit a parton? Mennyi ideig bírják? Már félhullák, mikor visszaqrod a vízbe? Vagy teljesen? 😁
Nem értek hozzá, sosem horgásztam 1 percet sem, azé' kérdem..
Ez a normális kaja? Hát legfeljebb a munkásszálló restijében 🙁 Ez inkább cigány, mint pecsenye (a hús víkonyka, a szalonna meg nagy és még sülhetett volna, a krumpli meg már kb. 6x volt felmelegítve a színe alapján 😂
nekem ti vagytok a szórakozás(meghajlós) Ennyi félkegyelmű nincs máshol 1 helyen(fetrengős)
Mire hazaérek a gyerek kb. megy fürödni feküdni.(kezeit széttáró) ti meg itt vagytok este is(fetrengős)
Most gondold el. Tiétek a megtiszteltetés(kezeit széttáró) reggeltől dolgozok délutánig, utána meg lakásfelújítok estig.(óranézegetős) Ez megy május óta majdnem minden nap. Mondjuk 1 azóta kipipálva és kiadva(meghajlós) Aztán hazajövök, játszok a gyerekkel egy társast 20 perc hagyom nyerni, eszek egy falatot mert egész nap nem nagyon szoktam, aztán ideülök a gép elé és válaszolgatok a faszságaitokra meg még zárójelbe is teszem a nem létező emóciókat(kezeit széttáró)
pont most hallgattam az adótanácsadót aki nyilatkozott a kossuthon. Lebaszta a navot, hogy eszement hülyeségeket csinál aztán a következő adásban nem is szerepelhet(fetrengős)
Nos amit fizettetek az hány %-os áfával volt? Mert amit ott esztek az 18%-k amit becsomagolnak azt 27%-kel számolni. Pincér lemérte és a maradékot feláfázta még?
utána is biztos volt csak már nem jártam pesten
és ezek csak a papír alapú hirdetések voltak, oszlopokon fákon stb
A pontos dátumot nem tudom mikor estek be ennyire mélyen az ingatlanárak minden esetre néha kezembe akadt abban az időben egy hirdetés és megdöbbentő volt, hogy 2013-2014-ben akár 2-3 havi megtakarításomból tudtam volna venni 1 átlag lakást. Nem mozgatott. Ha tudtam volna, hogy ez néhány év alatt az 5-szörösére emelkedik és tartja is az árát és ennyire felmennek a bérleti díjak nyilván nem haboztam volna. Kb. Csekonics báró lehetnék. Csak akkor ébredeztem amikor már viszonylag magasak voltak a lakás árak mert akkor kezdtek a bevételeim csökeni és addigkra nem adtak a banki befektetéseimért nagyjából lófaszt sem. Azóta meg az infláció el is szaladt keményen.
Szóval szívesen visszamennék az időbe egy 6-7 évet másképp lenne minden. Persze ilyen alapon elég lenne a mai nap jól kitölteni a lottószelvényt a holnapi húzáshoz.(kezeit széttáró)
Egyébként tényleg akkor volt érdemes ingatlanba fektetni, aki megtehette. 👍️
amiket pipi most vesz 15 ért azokat adták akkoriban 3-4-ért
amúgy szerintem lófaszt se vesz hanem dupla műszakit vállal a konzerv gyárban hogy a puját el tudja vinni 2 hetente valami állat parkba
http://m.atv.hu/belfold/202110...
szóval az a kifogás utáni 2-3 perc a parton kb semmit sem számít
Nem értek hozzá, sosem horgásztam 1 percet sem, azé' kérdem..
Ez a normális kaja? Hát legfeljebb a munkásszálló restijében 🙁 Ez inkább cigány, mint pecsenye (a hús víkonyka, a szalonna meg nagy és még sülhetett volna, a krumpli meg már kb. 6x volt felmelegítve a színe alapján 😂
Mire hazaérek a gyerek kb. megy fürödni feküdni.(kezeit széttáró) ti meg itt vagytok este is(fetrengős)
Nos amit fizettetek az hány %-os áfával volt? Mert amit ott esztek az 18%-k amit becsomagolnak azt 27%-kel számolni. Pincér lemérte és a maradékot feláfázta még?